web analytics

Milani Luminoso blush

Soms zijn er zo van die producten die gelijk in mijn stash verdwijnen zonder ze eerst te laten zien. Mijn Milani Luminoso blush is zeker zo’n item want na mijn vakantie in Amerika heb ik hem gelijk in gebruik genomen. Inmiddels is deze blush echt gebombardeerd tot een van mijn favorieten dus het werd dringend tijd om hem te laten zien. Kijk je mee?

Milani Luminoso

Milani Luminoso is echt een klassieker in de beautywereld en zeker geen trend die snel zal overwaaien. Vroeger werd hij vooral verkocht als Milani Luminous, toen nog een gewone blush. Inmiddels is Luminoso veranderd in een gebakken exemplaar en sindsdien is de populariteit alleen nog maar gestegen. Begrijpelijk want voor die prijs is het écht een prachtig product.

Luminoso is een perzikkleurige blush met een oogverblindende gouden glans. Normaal passen dit soort producten vooral goed bij een getinte huid maar Luminoso is licht genoeg voor de lichtere huidjes onder ons.

Milani Luminoso

Milani Luminoso vs NARS Orgasm

Volgens velen is Luminoso een dupe voor NARS Orgasm maar ik zie, buiten de glans, niet echt veel gelijkenis. Beiden geven een sterke gouden glans af op de huid maar Orgasm is qua basiskleur toch wel een pak donkerder. Bij Orgasm moet ik echt oppassen bij mijn lichte huid terwijl Luminoso mij echt 10x beter staat. Ik verkies Luminoso dus zeker boven Orgasm en dat terwijl Orgasm dubbel zo duur is.

Kwalitatief vind ik Luminoso ook erg fijn. Het is een gebakken blush maar hij voelt echt enorm zacht aan. Hij is ook niet overdreven poederig waardoor hij zich zeer makkelijk laat aanbrengen op de huid. De pigmentatie is ook ideaal: niet te sterk maar ook niet te weinig.

Milani Luminoso

Conclusie

Ondanks de lichte basiskleur is Luminoso toch best opvallend. Als je op zoek bent naar een natuurlijke onopvallende blush zou ik deze toch skippen. Dit is echt zo’n blush die gelijk de aandacht naar je wangen brengt dus wees gewaarschuwd als je deze aanbrengt!

Ik kocht mijn Milani Luminoso in de VS maar gelukkig is hij hier in de Benelux ook goed verkrijgbaar tegenwoordig! Je kunt hem bv. makkelijk aanschaffen via de Nederlandse webshop Boozyshop voor € 9,95. Bij Boozyshop heb je je pakketje meestal een dag later al in huis, zowel in België als Nederland.

Heb jij al eens iets van Milani geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

9 Comments

 1. February 10, 2017 / 9:07 am

  Dit is 1 van de weinige blushes die ik heb.

 2. February 10, 2017 / 10:15 am

  Ik ken ‘m vooral via Nikkietutorials die het er altijd over heeft en het is inderdaad een prachtige blush!

 3. jeapiebel
  February 10, 2017 / 11:09 am

  Ik zou ook eerst deze blush kopen, maar ik hoor vaak over dat het product opvalt dat ik besluit om niet meer te doen. Prachtige kleur moet ik zeggen.

 4. Christine
  February 10, 2017 / 2:01 pm

  Ik heb zelf ook al enkele Milani productjes gebruikt en ik grijp vaker naar de Rose Powder Blush dan naar deze!

 5. Nienke Hilbrands
  February 10, 2017 / 3:00 pm

  Ohwauw, deze mo├ęt ik echt nog gaan aanschaffen! Zo’n prachtig product.

 6. February 10, 2017 / 3:38 pm

  Oeh deze kleur is zo mooi! Echt zo een perfecte kleur voor de wangen!

 7. Britt
  February 10, 2017 / 3:47 pm

  Oh wauw, die ziet er prachtig uit!

 8. Karlien - Polished Cats
  February 10, 2017 / 5:18 pm

  dit ziet er als een mooi kleurtje uit eigenlijk
  zo’n blush heb ik niet direct in mijn collectie zitten

  liefs
  karlien

 9. Manon
  February 10, 2017 / 7:29 pm

  Wat een mooie kleur blush is dit. Ik was al een tijdje benieuwd naar de blushes van Milani !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?