web analytics

MineTan 1 Hour Express Tan zelfbruiners

Ik ben groot fan van zelfbruiners, zeker met de nieuwste technologie. Je kunt er het hele jaar door bruin uitzien zonder dat je ook maar een minuut in de zon moet liggen.

Ideaal als je niet snel bruint maar ook als je huidveroudering (of de kans op huidkanker) wilt voorkomen door teveel in de zon te liggen. Zelfbruiners zijn gewoon veel veiliger en tegenwoordig supermakkelijk in gebruik.

Een merk dat ik recent ontdekte is MineTan en ik ben fan! Ik heb een aantal MineTan zelfbruiners geprobeerd en laat deze in dit artikel graag aan jullie zien.

MineTan is een merk van zelfbruiners met een ontzettend groot assortiment. Hierdoor is het zeer makkelijk om een zelfbruiner te vinden die perfect bij jouw huidskleur en huidtype past.

Ook hebben ze een groot aantal aan verschillende soorten zelfbruiners. Ze hebben ze o.a. een aantal gradual tans in hun assortiment zitten die een zeer natuurlijk resultaat geven.

Liever snel goed bruin? Met de 1 Hour Express Foams zie je binnen het uur al een mooi bruin kleurtje tevoorschijn komen.

MineTan 1 Hour Express Tan coconut caramel zelfbruiners

Aangezien de 1 Hour Express Tan producten het populairst zijn wou ik deze natuurlijk graag proberen. In totaal heb ik vier verschillende foams geprobeerd: Violet, Coconut, Dark Ash en Caramel.

Het verschil tussen al deze 1 Hour Express Tan foams zit hem voornamelijk in de kleur en ondertoon die deze producten geven.

Zo bevat de Violet bv. violette en donkerbruine bronzers die voor een superdiepe teint zorgen terwijl de Caramel voor een subtieler, goudbruin resultaat zorgt.

Dark Ash zorgt dankzij de mix van donkerbruine bronzers met rode en gouden ondertonen voor een koel resultaat terwijl Coconut eerder verzorgend gaat werken.

MineTan 1 Hour Express Tan voor & na

Boven: zonder zelfbruiner
Onder: 1 dun laagje MineTan Caramel na een uurtje intrekken

Ik ben van mijzelf nogal redelijk bleek én ik heb een warme ondertoon waardoor ik best kan kiezen voor een zelfbruiner die deze warme tinten benadrukt.

Mijn favoriete MineTan zelfbruiner is de MineTan Caramel 1 Hour Express Tan. Deze zelfbruiner geeft echt een fantastisch natuurlijk resultaat aan mensen met een licht en warm huidtype.

Ook de MineTan Coconut Tanning Foam vind ik erg fijn! Dankzij het toegevoegde kokoswater krijgt je huid niet alleen een bruine kleur maar ook een extra hydratatieboost.

Dark Ash en Violet lijken me dan weer eerder geschikt voor dames die al een lichte tint van zichzelf hebben of makkelijk bruinen. Deze zelfbruiners zijn namelijk ideaal om je al bestaande tan naar een hoger niveau te tillen.

MineTan 1 Hour Express Tan zelfbruiners

De MineTan 1 Hour Express Tan zelfbruiners hebben trouwens niet alleen een mooie kleur maar werken ook echt superfijn!

Doordat ze in een moussevorm komen zijn ze makkelijk aan te brengen. Je ziet meteen waar je al gesmeerd hebt waardoor je geen strepen of vlekken krijgt.

De mousse is ook makkelijk aan te brengen dankzij de MineTan Applicator Mitt. Door ronddraaiende bewegingen te maken met de handschoen is het ook simpeler om vlekken en strepen tegen te gaan.

Omdat de mousse zo vast is blijft het product ook goed liggen op de handschoen. Je hoeft dus niet bang te zijn om je vloer, handdoek of douchecabine vies te maken.

MineTan 1 Hour Express Tan tanning mitt

Ook mooi meegenomen: de zelfbruiners van MineTan stinken niet, zijn vegan friendly en maken gebruiken van natuurlijke DHA om de huid te kleuren.

Zelf eens proberen? De producten van MineTan zijn o.a. verkrijgbaar via online apotheek PharmaMarket.

Gebruik jij al een zelfbruiner?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?