Mini Monday #1

In mijn Makeup Rehab intro vertelde ik al dat ik graag wat meer dingen op zou willen maken om mijn stash kleiner te maken. Iets waar ik het altijd lastig mee heb zijn samples, puur omdat ik ze gewoon vergeet. Daarom roep ik de Mini Monday rubriek in het leven. In deze rubriek laat ik geregeld een aantal mini reviews zien van mini producten. Als je benieuwd bent naar mijn first impressions, lees dan zeker verder!

L’Occitane Relaxing Shower Gel Aromachology

Ik begin met deze Relaxing Shower Gel van L’Occitane. L’Occitane verkoopt vaak van die leuke setjes waarin dit soort luxe samples zitten maar je krijgt ze bv. ook vaak gratis. Daardoor heb ik een heleboel van deze luxe samples kunnen verzamelen. Deze relaxerende douchegel uit de Aromachology lijn vond ik heel fijn in gebruik. Hij heeft inderdaad een heerlijke ontspannende geur die vooral ‘s avonds goed van pas kan komen. Als je deze douchegel gebruikt wil je echt gelijk gaan slapen, heerlijk! Hij voelt ook heel erg prettig aan op de huid.

L’Occitane Pivoine Flora handcrème

Ook had ik nog een andere mini van L’Occitane klaarliggen om te testen, namelijk deze XXXX handcrème. Ik heb echt een heleboel van deze mini’s (en grotere) handcrèmes van L’Occitane in huis rondslingeren omdat ik echt fan ben van hun handcrèmes. Toch vond ik deze helaas niet zo prettig.

Verbena, Cherry Blossom, Shea, Rose et Reines, … Allemaal handcrèmes die ik dolgraag gebruik vanwege hun fijne werking. Ook deze crème heeft diezelfde fijne werking als alle andere handcrèmes maar de geur was écht mijn ding niet. Normaal hou ik wel van de Pivoine geur maar in de vorm van deze handcrème was de geur me toch te sterk. Ik hou dan toch eerder van de zachtere L’Occitane geurtjes.

Líkami Body Oil

Dat ik fan ben van de gezichtsverzorging van Líkami, dat weten jullie inmiddels al wel. Zowel hun toner als cleanser heb ik dit jaar met veel plezier gebruikt en mijn huid reageert er echt supergoed op. De lichaamsverzorging had ik nog niet eerder geprobeerd dus ik was blij dat ik dit staaltje van de Body Oil eens kon uitproberen.

Deze Body Oil is echt lekker vet en voedend en voelt daardoor heel aangenaam op de huid. De geur is uiteraard wel heel erg natuurlijk aangezien het ook een natuurlijk en organisch merk is, hier moet je dus zeker wel voor te vinden zijn. Ikzelf vind de geur wel heel erg lekker omdat ik veel lavendel terug kan vinden in de geur. Ik vond het een zeer fijn product maar zou het niet full size kopen vanwege de hoge prijs. Voor de gezichtsverzorging doe ik dat dan weer wel aangezien dat echt een aanzienlijk verschil maakt voor mijn huid, iets wat ik niet echt nodig heb op mijn lichaam.

Bio Beauté by Nuxe Vitamin-Rich Detox Mask

Dit soort samples zijn altijd een van mijn favorieten! Ik hou er echt van om wekelijks een maskertje te proberen maar vaak zijn die maskerzakjes iets te groot, waardoor ik altijd een deel weg moet gooien. Bij zo’n sample krijg je altijd net genoeg om 1 keer uit te proberen en daarna gooi je het gewoon weg. Dit maskertje van Bio Beauté by Nuxe zou boordevol anti-oxidanten moeten zitten die de huid weer laten stralen. Ik vond het zeker geen slecht masker maar ik merkte ook geen extreem groot verschil.

Ik zou het waarschijnlijk niet full size aanschaffen maar het was zeker geen verschrikkelijk masker. Mijn huid reageerde er ook vrij goed op dus dat is ook al wel een pluspunt! Wie weet dat ik het toch eens probeer moest ik een goede deal kunnen scoren.

Dit waren dus mijn vier uitgekozen samples voor de allereerste Mini Monday. De handcrème vond ik niet zo denderend, puur vanwege de geur. Het masker en de body oil vond ik wel prettig in gebruik maar zou ik waarschijnlijk niet full size aanschaffen. Over de douchegel was ik wél enorm tevreden dus die zou ik eventueel wel full size willen aanschaffen vanwege de fijne werking en de heerlijk ontspannende geur.

Welk product lijkt jou het fijnst?

Share:

1 Comment

  1. Christine
    January 4, 2018 / 2:23 pm

    Great minds thinks alike, was ook van plan dit te doen met mijn laatste samples op mijn facebookpagina dan! Super fijn, kunnen we inspiratie bij elkaar halen đŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?