Mini Make-up & Travel Size Make-up

Ik ben echt dol op mini & travel size make-up. Het is veel goedkoper dan full size producten, het is ideaal om mee te nemen én het is ook de perfecte manier om nieuwe dingen te proberen.

Daarnaast zijn mini’s en travel sizes ook ideaal bij producten waarvan je nooit een full size op zou maken. Zo hoef je nooit de volle pot te betalen maar kun je wel genieten van een nieuw product.

Tegenwoordig zijn er heel wat fijne mini make-upproducten op de markt. Dit is de allerbeste mini make-up die je zeker op je wishlist zou moeten zetten:

MAC Mini lipstick (hier te koop voor € 12,75)

Een gewone MAC lipstick is niet al te goedkoop en je betaalt er dan ook al snel meer dan € 20 voor. Dat is geen probleem als je je absolute favoriet al gevonden hebt en weet dat je je lipstick ook effectief op gaat maken.

Maar wat doe je als je het MAC assortiment eerst eens wilt verkennen of je wilt juist meerdere lipsticks tegelijkertijd uitproberen? Wel, dan kan je dus kiezen voor zo’n mini!

Zowat alle populaire MAC lipsticks zijn ook verkrijgbaar in mini-formaat. De rode MAC Ruby Woo, de nude Twig of de donkerpaarse Diva, … Er is bijna geen enkele populaire MAC lipstick die je niet als travel size kunt kopen.

Bobbi Brown Mini Highlighting Powder (hier te koop voor € 20,80)

Wees nu eens eerlijk: hoe vaak in je leven maak je een highlighter echt volledig op? Ik kan me geen enkele instantie inbeelden waarin ik ooit een highlighter volledig tot op de pan opgemaakt heb.

Zonde natuurlijk want vaak moet je het product dus weggooien omdat het niet meer goed is er terwijl er nog veel product over is!

Een mini highlighter, zoals deze van Bobbi Brown, is dan eigenlijk het perfecte alternatief. Je hoeft niet zoveel geld te spenderen aan een full size highlighter (die je toch nooit opmaakt) en je verspilt ook geen product. Beter voor het milieu, beter voor je portemonnee!

NARS Mini Radiant Creamy Concealer (hier te koop voor € 15,45)

De NARS Mini Radiant Creamy Concealer introduceert een reisformaat versie van Amerika’s bestverkochte concealer. Dankzij dit formaat is de concealer perfect om onderweg bij te werken.

De opbouwbare formule geeft een hydraterende, stralende dekking. Het is gemaakt om lang te dragen en kan zowel voor onzuiverheden als onder de ogen gebruikt worden. De mini concealer is verkrijgbaar in 30 tinten en is geschikt voor alle huidtinten.

Natasha Denona Mini eyeshadow palettes (hier te koop voor € 27,45)

Mini’s zijn niet alleen fijn om mee te nemen of om nieuwe producten te proberen maar ook om een soort van korting te krijgen op make-up die anders veel te duur zou zijn.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de Mini Palettes van Natasha Denona. De gewone Natasha Denona palettes kunnen soms wel 200 euro kosten en dat is natuurlijk enorm veel geld.

Gelukkig heb je dus deze mini palettes van € 24,95 waardoor je toch kunt genieten van de bekende Natasha Denona kwaliteit zonder meteen de volle pot te betalen.

Mijn favoriet is het Natasha Denona Mini Glam palette. Met dit palette kun je zowel dag- als avondlooks maken en de kwaliteit ervan is gewoonweg super. Dankzij de fijne pigmentatie heb je ook niet zoveel product nodig waardoor het nog eens extra zuinig én voordelig is!

Mini’s en travel size make-up zijn dus de ideale manier om high end merken te ontdekken zonder dat je portemonnee het al te hard hoeft te voelen. Het is ideaal om nieuwe dingen te ontdekken of om je high end stash wat verder uit te breiden.

Het fijne aan de mini’s die ik hier laat zien is dat je écht wel heel erg veel product krijgt, ondanks het feit dat het hier om travel size make-up gaat. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat je een slechte zaak doet en meteen beter de fullsize zou kopen. Met deze mini make-up producten doe je zeker wel een tijdje!

Gebruik jij vaak mini of travel size make-up?

Share:

1 Comment

  1. May 4, 2021 / 4:28 pm

    Mini’s zijn zo leuk! Ik heb echt jaren van alles gespaard in mini formaat. Tegenwoordig ”spaar” ik alleen nog miniatuur parfums. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?