web analytics

Missie glanzend haar met Gliss Kur

Als je je haar vaak verft of bleekt dan voelt het al snel droog en pluizig aan. Dit is ook zo het geval met mijn haar en ik vind het echt verschrikkelijk. Ik vind mijn haarkleur prachtig maar het pluis zou ik het liefst gewoon getemd hebben en ook wat extra glans zou zeker geen kwaad kunnen. Daarom ga ik mijn haar gelijk even grondig aanpakken met mijn nieuwe producten van Schwarzkopf Gliss Kur, allemaal speciaal bedoeld om meer glans te geven en pluizend en dof haar weer gezonder te laten ogen. Benieuwd naar mijn nieuwe producten? Lees dan zeker verder.

Liquid Silk Anti-klit Spray: De Anti-klit Sprays van Gliss Kur gebruik ik echt al járen! Mijn favoriet was die met toegevoegde olie maar deze versie lijkt me ook zeker wat. De Liquid Silk is speciaal bedoeld voor dof haar en zou buiten het ontklitten dus ook voor extra glans moeten zorgen.

Serum Deep-Repair: Haarmaskers in tubevorm, daar kun je me echt blij meemaken. Ik ben echt dol op de maskertjes en andere haarverzorging van Gliss Kur dus hopelijk is dit ook zo’n topper. Het is een treatment voor extreem beschadigd en stroef haar en je hoeft het maar een minuutje op je haar laten, ideaal dus als je weinig tijd hebt.

Brilliant Tonic: Naar dit product ben ik het meest benieuwd omdat ik het zo’n uniek product vindt. Het is geen haarlak maar ook geen masker, het is een leave in treatment in sprayvorm. Zoiets heb ik nog nooit geprobeerd maar het klinkt alleszins goed! Het is dus een spray die je moet aanbrengen na het stylen en dat zou dan voor extra veel glans moeten zorgen.

Ik ga al deze producten nu uitgebreid testen en dan krijgen jullie over een paar weken gelijk een update! Hopelijk met positieve bevindingen en prachtige after foto’s, haha!

Ben jij al bekend met deze Gliss Kur producten?

Amy

5 Comments

 1. August 17, 2015 / 9:04 am

  Die brilliant tonic heb ik ook! Gebruik ‘m niet zo veel omdat ik niet echt iets van effect merk, maar hij ruikt zo verschrikkelijk lekker!!

 2. August 17, 2015 / 11:06 am

  Ik ben erg benieuwd naar deze producten! 🙂

 3. August 17, 2015 / 2:34 pm

  Klinkt super!

 4. Delphine
  August 17, 2015 / 8:25 pm

  Gliss Kur ruikt allemaal heel erg lekker en doet wonderen voor droog haar! Ik gebruik het eigenlijk ook veel te weinig. Ik ben benieuwd.

 5. beautifulday4makeup
  August 21, 2015 / 4:02 pm

  Die liquid silk spray wil ik ook wel eens proberen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?