Mooie rode lipsticks voor Kerstmis

Het is niet omdat we niet uitgebreid mogen vieren dat we onszelf niet mooi kunnen maquilleren voor de feestdagen. Door jezelf lekker op te tutten krijg je toch nog een feestelijk gevoel!

Als ik aan Kerstmis denk denk ik automatisch aan oogschaduw met glitters en rode lipstick. Er gaat gewoon niets boven een mooi gestifte rode mond.

Wil je je tijdens de feestdagen ook extra optutten en ben je benieuwd naar een aantal mooie rode lipsticks voor Kerstmis? Lees dan zeker verder!

MAC Ruby Woo (hier te koop)

Ruby Woo is wereldwijd een van de meest bekende rode lipsticks. Ik kon dan ook geen lijstje met rode lipsticks voor Kerstmis maken zonder deze te benoemen.

Als je aan een klassiek rode kleur denkt denk je automatisch aan Ruby Woo. Het is niet overdreven warm maar ook niet overdreven koel. Gewoon dé perfecte rode kleur als je het mij vraagt.

MAC Ruby Woo heeft een matte finish waardoor de lipstick de hele dag perfect op z’n plek blijft zitten. Daarnaast staat een matte finish ook nog eens extra chique. Ben je op zoek naar dé ultieme rode lipstick? Ruby Woo is the way to go!

Catrice Full Satin lipstick in 070 Full of Love (hier te koop)

Niet alleen bij de parfumerie vind je mooie rode lipsticks, ook bij de drogisterij kun je goed scoren. Deze Catrice Full Satin lipstick in de kleur 070 Full of Love is daar het perfecte voorbeeld van.

Deze semi-matte lipstick is net ietsje rozer dan MAC Ruby Woo maar daarom niet minder mooi. Hij blijft, voor een betaalbare lipstick, écht wel goed zitten.

Daarnaast voelen deze Full Satin lipsticks van Catrice ook heel erg fijn aan op de lippen want doordat ze niet 100% mat zijn drogen ze de lippen dus ook niet uit.

L’Oréal Paris Rouge Signature in 115 I Am Worth It (hier te koop)

Heb je liever iets dat langer houdbaar is dan een gewone lipstick maar wel nog steeds mat en opvallend? Dan is een liquid lipstick waarschijnlijk meer iets voor jou!

Een liquid lipstick heeft een vloeibare formule die zich stevig vasthecht aan de lippen en vrijwel altijd een matte look achterlaat. Dit staat heel erg gesofisticeerd én het blijft ook nog eens lekker lang zitten.

Deze L’Oréal Paris Rouge Signature in de kleur 115 I Am Worth It is alles wat je maar kunt wensen. Deze matte vloeibare lipstick overleeft makkelijk een aantal glazen en een grote maaltijd. Ook tijdens het kerstdiner kun je er dus super chique blijven uitzien!

De kleur is opvallend rood maar heeft wel een koele ondertoon. Perfect voor de mensen die geen fan zijn van klassiek rood of roodtinten die naar oranje neigen.

KVD Beauty Everlasting liquid lipstick in Outlaw (hier te koop)

Last maar zeker niet least in dit lijstje is de KVD Beauty lipstick in Outlaw.

Dit moet zowat de meest intense en opvallende roodtint zijn die ik in mijn hele collectie heb. Liefhebbers van zachte rode kleuren blijven dus beter weg bij dit product.

Outlaw is de meest klassieke roodkleur die je je kunt voorstellen waardoor het echt een chique kleur is. Hij is ontzettend mat en blijft ook nog eens perfect zitten doorheen de dag.

Op dagen waarop het wel wat meer mag zijn haal ik deze Outlaw altijd gelijk uit de kast. Deze kleur verandert gelijk je hele vibe en outfit!

Ben je nog op zoek naar een aantal mooie rode lipsticks voor Kerstmis? Met deze vier kun je zeker niets verkeerd doen.

Of je nu op zoek bent naar een high end lipstick of eentje uit het budgetsegment, een warme roodtint of eerder een koele roodtint, mat of satin, … Er is voor iedereen wel een geschikte rode lipstick op de markt.

Eens je je favoriete kleurtje gekozen hebt moet je hem ook nog wel aanbrengen. Ik schreef eerder al een artikel over het aanbrengen van rode lipstick dus lees dat ook zeker eens na moest je niet precies weten hoe het moet!

Welke rode lipstick is jouw favoriet?

1 Comment

  1. November 23, 2020 / 7:28 pm

    MAC Ruby Woo is mijn favoriet! Soms draag ik deze lipstick ook wel eens overdag, gewoon omdat het kan en het matte verzacht de heftigheid van rood voor mijn gevoel. De rest van mijn look laat ik dan rustig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?