web analytics

Moschino Fresh Couture eau de toilette review

Een eau de toilette die eruit ziet als een product om ruiten mee te reinigen? Klinkt misschien heel erg vreemd maar het bestaat dus wel degelijk, kijk maar naar de Moschino Fresh Couture eau de toilette.

Fresh Couture ziet er niet alleen uit als een product dat fris ruikt, hij ruikt ook echt zo! Is deze geur echt de moeite waard of is het enkel en alleen maar een leuk flesje? Ik vertel het in je deze review!

Moschino Fresh Couture flacon en doosje

Moschino Fresh Couture: als Instanet/Glassex een parfum was

Moschino Fresh Couture is een eau de toilette die in 2015 gelanceerd werd. Hij bestaat dus nog niet zo heel erg lang maar heeft inmiddels wel al de status van cultparfum gekregen.

Dit heeft de eau de toilette vooral te danken aan zijn unieke verpakking. De verpakking van Fresh Couture ziet er namelijk exact hetzelfde uit als een flesje Instanet (of Glassex in Nederland). Dankzij de unieke en opvallende verpakking werd het dus snel een succes!

Gelukkig is niet alleen het flesje de moeite waard, ook de geur zelf is heerlijk lekker. Voor de liefhebber van frisse geuren is deze Fresh Couture een schot in de roos.

Moschino Fresh Couture flacon

De geurnoten van Moschino Fresh Couture

De naam en de verpakking verklappen het dus al: Fresh Couture is een frisse fruitgeur. Het is nog altijd niet zo fris als een echte ruitenreiniger (of het product waarmee je je autoruiten benevelt) dus je hoeft niet bang te zijn dat je naar kuisproduct zal ruiken.

Toch is Fresh Couture wel fris genoeg voor de liefhebbers van zachte citrusgeuren. Het is dé ultieme zomergeur maar kan eigenlijk ook nog altijd perfect in het najaar gedragen worden door de toevoeging van de warmere basisnoten.

Dit zijn de belangrijkste geurnoten binnen deze eau de toilette:

  • Top: Bergamot, mandarijn en ylang-ylang
  • Hart: Pioenroos, framboos en osmanthus
  • Basis: Ambrox, witte patchouli en houtnoten

Moschino Fresh Couture flacon

De kwaliteit en houdbaarheid

Moschino Fresh Couture is een eau de toilette, wat wilt zeggen dat het dus iets minder opvallend of zwaar is als een eau de parfum.

Het is geen al te overheersende geur waardoor hij perfect te dragen is voor verschillende gelegenheden en door verschillende leeftijden.

Hij blijft gemiddeld zo’n 6 uur perfect hangen dus je kunt er toch wel bijna een volledige werkdag of schooldag mee doorkomen, wat zeker niet slecht is voor een eau de toilette.

Verkrijgbaarheid

Ben je een liefhebber van frisse citrusgeuren? Dan moet je deze Moschino Fresh Couture echt eens een keertje proberen. Hij is lekker fris en zacht waardoor ontzettend veel mensen deze geur lekker vinden.

Het is gewoon niet te overdreven maar wel fris genoeg om uniek te zijn. En als je hem toch niet zo lekker moest vinden heb je alleszins nog een fantastische flacon om tentoon te stellen! 😉

Moschino Fresh Couture kost € 31,95 voor 30 ml en is verkrijgbaar bij Lookfantastic Nederland.

Wat vind jij van de verpakking van Fresh Couture?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?