MUA Elysium look

Het MUA Elysium palette liet ik eerder al eens in een review en favorieten artikel zien. Ik gebruik het nog steeds met veel plezier want ik creëer mijn dagelijkse look altijd met dit palette! Het leek me dus wel eens leuk om deze look te laten zien. Zo zie je wat ik dagelijks draag én hoe je dit palette kunt gebruiken moest je zelf even inspiratieloos zijn. Kijk je mee naar mijn everyday look met het MUA Elysium palette?

Ik heb amandelvormige ogen die licht ‘hooded’ zijn en waarvan mijn crease dus een beetje over mijn ooglid hangt. Ik heb daarom een standaard techniek die ik bijna altijd toepas, ongeacht de oogschaduw die ik gebruik. Meestal maak ik mijn buitenste ooghoek zeer donker en ga ik met de donkere kleur tot aan mijn iris. In mijn binnenste ooghoek en over het gehele ooglid werk ik meestal met een lichte shimmery kleur. Zo lijken mijn ogen optisch groter en creëer ik een cat eye effect.

Diezelfde techniek gebruik ik ook met het MUA Elysium palette. Op de foto hieronder kun je zien welke kleuren ik gebruikt heb. Ik begin met de matbruine kleur in mijn crease, zodat alles mooi in elkaar overloopt. Daarna neem ik een MAC 219 pencil brush om de donkerste kleur in de buitenste ooghoek aan te brengen. Deze werk ik steeds meer naar binnen en blend ik uit met de iets lichtere kleur. Last but not least pak ik de shimmery witte kleur om de rest van mijn ooglid mee in te kleuren.

Afwerken doe ik standaard met de Yves Rocher Sexy Pulp mascara en met de L’Oréal Superliner. Soms draag ik er ook lashes bij, deze zijn meestal de Ardell Demi Wispies. Op de foto’s in dit artikel draag ik Colourpop Bianca als lipkleur.

Wat is jouw standaard go to look?

Share:

6 Comments

 1. Britt
  March 23, 2017 / 7:07 am

  Oeh, je moet vaker zo’n look of the day doen, vinden we leuk! Je hebt er een hele mooie look mee gemaakt vind ik, heel mooi natuurlijk maar toch feestelijk, heel mooi!

 2. March 23, 2017 / 10:13 am

  Roze staat u zo goed! Echt leuk!

 3. Manon
  March 23, 2017 / 1:01 pm

  Dit staat je echt heel erg mooi. Ik vind het palette ook erg mooi, heb het toen keer gezien in de winkel

 4. Kim
  March 23, 2017 / 3:55 pm

  Mooie look heb je gemaakt zeg.

 5. Christine
  March 24, 2017 / 11:04 pm

  Ik gebruik altijd een lichte bruine kleur in mijn crease en een een lichte shimmer op mijn ooglid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?