MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Vivacity

Ik ben tegenwoordig echt geobsedeerd door liquid lipsticks. Ze zijn mooi mat, blijven lang zitten en het assortiment is gigantisch groot. De laatste tijd liet ik vooral iets duurdere exemplaren zien maar vandaag heb ik een budgetproof alternatief. Ik heb het over de MUA Luxe Velvet Lip Lacquer in de kleur Vivacity. Lekker fel en aanwezig maar oh zo mooi! Kijk je mee?

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Vivacity

Vroeger was ik écht geen fan van de MUA Luxe Velvet Lip Lacquers. Ik heb ooit een exemplaar gehad met de zwarte dop en volgens mij zijn ze sinds kort geherformuleerd. De kleur die ik vroeger had was Kooky, een donkerpaarse kleur. Deze bracht absoluut niet egaal aan en sleet op een lelijke en brokkelige manier. Nadat ik deze kleur weggegeven had kwam ik steeds meer positieve reviews tegen over de Velvet Lip Lacquers, vanaf toen met een gouden dop. Mijn interesse werd toch weer gewekt en ik besloot ze nog een kans te geven. Ik speelde gelijk op ‘veilig’ en ging voor een lichtere doch felle kleur.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Vivacity

Kleur en pigmentatie

Vivacity is zeker geen subtiele kleur. Het is echt een knalroze neon kleur die gelijk opvalt en echt van de lippen spat. Ik zou deze kleur eerder voor de lente/zomer aanraden, daarmee dat ik deze review alvast op tijd schrijf. Zodra de eerste lentezon zich laat zien ga ik deze kleur weer gelijk bovenhalen! De kleur is niet alleen mooi fel tijdens het swatchen, ook op de lippen ziet het er zeer goed uit. Met neonkleuren is het altijd even oppassen maar deze brengt gelukkig zeer egaal en mooi aan.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Vivacity

Houdbaarheid

De houdbaarheid is énorm verbeterd, al kan dat natuurlijk ook puur aan de kleur liggen. Kooky bleef bij mij nog geen halfuur zitten zonder lelijk te slijten. Bij Vivacity is de houdbaarheid nog altijd niet zoals Colourpop maar het is zeker niet slecht. Deze lipstick blijft toch een 3-4 uur keurig op de lippen zitten. Doordat de kleur zo opvallend is zie je slijtage wel sneller dan bij een nude tint maar dat is bij ieder merk het geval, duur of goedkoop.

Ik ben dus zeker tevreden van de MUA Luxe Velvet Lip Lacquer in Vivacity. Voor slechts € 4,99 heb je een mooie liquid lipstick die, zeker voor die prijs, redelijk goed blijft zitten. Het is kwalitatief misschien niet de beste lipstick uit mijn stash maar de mooie roze kleur maakt veel goed. Dit gaat zeker een favoriet worden tijdens de zomermaanden!

Wat vind jij van deze lipstick?

10 Comments

 1. Britt
  February 27, 2017 / 11:27 am

  Heel mooi kleurtje, en fijn zo’n lipswatch erbij! De kleur staat mooi bij je huidskleur! Ik ben inderdaad dan wel blij dat de houdbaarheid zichtbaar is verbeterd.

 2. Nienke Hilbrands
  February 27, 2017 / 11:49 am

  Oeeh, heftig! Een hele mooie maar opvallende kleur. Ik zou hem zelf niet zo snel dragen, maar ik vind het wel een knallertje voor in de zomer.

 3. Manon
  February 27, 2017 / 4:48 pm

  Hele gave felle kleur. Wel iets te fel voor mij, maar het staat jou erg mooi

 4. Karlien - Polished Cats
  February 27, 2017 / 8:47 pm

  mooie kleurtje
  en staat heel goed op de lippen ook

  liefs
  Karlien

 5. Joanne
  February 27, 2017 / 10:02 pm

  Mooie intense kleur!

 6. Christine
  February 28, 2017 / 3:36 pm

  Mooi prijsje voor zo’n liquid, de kleur staat je ook prachtig!

 7. February 28, 2017 / 6:52 pm

  Kleur staat je goed! Echt een zomerkleurtje ja!

 8. March 3, 2017 / 2:45 pm

  Ik las vroeger ook altijd negatieve dingen maar heb nu ook eentje met gouden dop gekocht, maar dan wel in de kleur Dash! Die vind ik zelf ook prachtig en hij blijft erg goed zitten! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?