MUA Shoplog

Een budgetmerk waar ik al langer fan van ben is MUA (oftewel Make Up Academy). Hun assortiment is best uitgebreid en de producten zijn voor de prijs echt fenomenaal. Ze waren eerst vooral bekend om hun dupes van de Urban Decay Naked palettes maar het merk heeft zoveel meer in hun assortiment. Met de feestdagen in het vooruitzicht wou ik wel wat budgetproof looks gaan maken dus ik heb gelijk even flink geshopt bij MUA. Dit heb ik gekocht:

MUA-shoplog-1

Oogschaduwpalettes van MUA vind ik echt geweldig. Voor een klein bedrag krijg je tien mooie gepigmenteerde kleuren en de kleurselectie is zeker ook de moeite. Normaal koop ik hun neutrale palettes maar dit keer ging ik voor iets donkerder: het Starry Night palette.

Ik wou ook graag eens wat producten uit proberen die ik nog nooit eerder had geprobeerd en ging het voor de gehypete Undress Your Skin highlighter en de Brow Define Tinted Brow Mascara in Dark Brown.

Ik begon ook al wat in feestdagen thema te denken want ik wil toch stilaan wel aan feestdagenlooks gaan beginnen. Als ik aan het eindejaar denk dan denk ik automatisch aan rood. Daarom heb ik twee lipsticks gekocht: de #13 lipstick en de Sweet Sheen Lip Balm in Rouge Rumba. Last but not least kocht ik ook nog de Red Rose nagellak.

MUA-shoplog-2

Ik ben alleszins enorm benieuwd naar mijn nieuwe spulletjes! Ik ben nog nooit ontevreden geweest over mijn andere MUA aankopen dus ik ben er zeker van dat alles wel goed zal komen. Er zullen de komende weken/maanden dus zeker reviews en looks volgen van deze producten.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

8 Comments

 1. November 2, 2015 / 8:22 am

  De producten van MUA vind ik altijd erg fijn. Ik ben erg benieuwd naar het palette :-)! De highlighter heb ik ook!

 2. Jana
  November 2, 2015 / 10:47 am

  Ik heb eigenlijk niet 1 product van MUA. Ik kom niet zo vaak bij het Kruidvat maar als ik er dan nog eens ben, trekt het MUA-schap me niet zo aan. De highlighter lijkt me nochtans heel erg mooi!

 3. November 2, 2015 / 11:36 am

  Wat een prachtige producten zeg!

 4. November 2, 2015 / 12:39 pm

  Leuke producten heb je gekocht! Ben benieuwd naar je reviews!

 5. November 2, 2015 / 1:57 pm

  De highlighter had ik zelf ook, maar ik heb mooiere liggen dus die heb ik weggegeven. Ze hebben wel veel leuks!

 6. November 2, 2015 / 5:27 pm

  Die highlighter lijkt me erg mooi! Ik heb nog niets van MUA. Om de één of andere reden spreekt het MUA schap in het Kruidvat me nooit zo aan. Best zonde, want zo te zien hebben ze mooie make-up!

 7. November 2, 2015 / 6:41 pm

  oooeh wow hele mooie spulletjes
  ik heb eigenlijk niets van dit merk, dus ik ben zeker wel benieuwd naar de looks die je er mee gaat maken

  liefs
  karlien

 8. beautifulday4makeup
  November 3, 2015 / 9:21 am

  Ik heb de highlighter en ik vind het mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?