Must-have: maskers van Talika

Talika is een merk dat ik de afgelopen jaren steeds meer ben gaan gebruiken. Het merk wordt verkocht bij de apotheek en heeft gewoon zoveel unieke producten die echt doen wat ze beloven. Mijn favoriete productcategorie? Hun sheet masks!

Bij Talika hebben ze namelijk een vrij breed assortiment aan sheet masks. Er zijn maskers voor verschillende huidtypes én huidproblemen verkrijgbaar. Alle maskers worden ontwikkeld a.d.h.v. de nieuwste technologieën waardoor ze echt heel uniek zijn.

Hier zijn alvast een aantal fijne maskers van Talika die je zeker eens moet proberen!

Bio Enzymen Hydraterend

De Bio Enzymen maskers van Talika zijn groot favoriet bij mij en dan vooral deze hydraterende versie. Dit is een echte hydratatiebom voor je huid maar dan zonder de huid vet te maken. Het masker is dus ook perfect geschikt voor mensen met een gecombineerde huid.

Wat ook zo fijn is aan dit Bio Enzymen Hydraterend masker is dat het de huid ook goed kalmeert en gelijk een verkwikkend effect geeft.

Het Talika Bio Enzymen Hydraterend masker kost € 12,53 en is hier te koop. 

Bio Enzymen After Sun

Een ander fijn masker om de huid te kalmeren is het Talika Bio Enzymen After Sun masker.  Dit masker zit boordevol actieve  ingrediënten (waaronder o.a. arnica, hyaluronzuur, kamille) die de gevoelige huid meteen gaan kalmeren en rehydrateren.

Het is dus ideaal om in de zomer te gebruiken na een dagje zonnen maar ook in de winter is het zeer fijn in gebruik, voornamelijk ook als je een gevoelige huid hebt die snel reageert op temperatuursverschillen.

Soms heeft mijn huid nogal last van alle verwarming en dan durft ze rood te worden, op zo’n momenten grijp ik dit soort maskers er graag even bij!

Het Bio Enzymen After Sun masker kost € en is hier te koop. 

Pink Clay Sheet Mask (roze klei)

Roze klei staat erom bekend om een verhelderend effect te hebben op de huid. Een masker met roze klei, zoals dit Talika Pink Clay Sheet Mask, is dus ideaal voor een vermoeide huid die wel wat extra zou mogen stralen.

Daarbuiten is dit masker ook speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. Het gaat je huid zuiveren en verhelderen maar dan zonder te irriteren.

Het Talika Pink Clay Sheet Mask kost € 12,36 en is hier te koop. 

Bubble Mask Bio-Detox

Een echte cultklassieker binnen het Talika gamma is dit Bio-Detox masker. Dit unieke maskertje gaat namelijk schuimen als je het opbrengt, wat natuurlijk echt superleuk is. Maar het is niet alleen tof om te gebruiken, het heeft ook effectief een doel.

Het masker zorgt er vooral voor dat je huid volledig ontgift en gestimuleerd wordt. Zo gaat het masker zorgen voor een betere celvernieuwing van de huid waardoor je weer sneller kunt genieten van een zacht en verzorgd velletje.

Het masker maakt verder ook komaf met hardnekkige onzuiverheden en ontstekingen. Ideaal dus als je last hebt van een vette of gecombineerde huid!

Het Talika Bubble Masker kost € 9,22 en is hier te koop. 

Eye Therapy Patch

Een ander masker dan de andere maskertjes in dit artikel maar toch zeker het benoemen waard! Deze Talika Eye Therapy Patches zijn namelijk ook echt onmisbaar als je je huid (en dan voornamelijk je ogen) een volledige detox wilt geven.

Deze patches werken verzorgend en vochtafdrijvend waardoor ze je gelijk een wakkere én heldere blik bezorgen. Ideaal om na de feestdagen te gebruiken dus!

Ook fijn: je kunt de patches tot drie keer opnieuw gebruiken dus je doet er ook nog eens langer mee als met een normaal oogmasker.

De Talika Eye Therapy Patches kosten € 47,45 voor 6 patches en zijn hier te koop. 

Wil je na de drukke feestdagen dus eens even goed ontspannen en je huid de nodige boost geven? Dan moet je dus zeker eens bij Talika kijken. Ze hebben zoveel heerlijke maskers die je huid stevig aanpakken.

Of je nu last hebt van een vette huid met onzuiverheden of juist last hebt van een overgevoelige huid… Bij Talika vind je vast wel een geschikt maskertje voor jouw huidtype!

Gebruik jij sheet masks?

1 Comment

  1. December 26, 2019 / 3:36 pm

    Klinkt als een fijn masker, hier zou ik wel een van willen kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?