Must read: Bobbi Brown boeken

Bobbi Brown is een fantastische make-up artist die al jaren meegaat in het vak. Ze heeft haar eigen make-up lijn uit de grond gestampt en honderden celebrities van make-up voorzien. Al haar ervaring heeft ze neergeschreven in meerdere geweldige boeken. In dit artikel vertel ik graag meer over een aantal Bobbi Brown boeken die ik zelf in mijn bezit heb.

Bobbi brown boeken

Bobbi Brown Makeup Manual

Een van de meest populaire Bobbi Brown boeken is de Bobbi Brown Makeup Manual. In dit boek kun je werkelijk álles terugvinden wat met make-up te maken heeft. Hoe je de mooiste (naturelle) make-up aanbrengt, hoe je je huid onder je make-up moet verzorgen, … Je vindt tal van handige tips in dit boek en dit allemaal vorm gegeven door prachtige én duidelijke foto’s.

Verder is de Bobbi Brown Makeup Manual ook de thuis van het ‘Bobbi Brown 10-stappenplan”. Dit stappenplan omvat dus 10 makkelijke én snelle stappen waarmee je ‘s ochtends perfect opgemaakt de deur uit kan zonder dat het je al teveel tijd of moeite kost.

Bobbi brown boeken

Ook vind je verderop in het boek een compleet hoofdstuk over de professionele make-up wereld. Hoe is Bobbi Brown zélf make-up artist geworden? En wat zou ze beginnende make-up artists willen aanraden? Ook dit vind je allemaal terug in dit boek.

Bobbi Brown Makeup Manual kost € 21,99 bij Bol.com.

Bobbi brown boeken

Bobbi Brown Everything Eyes

Wil je graag alles over ogen en oogmake-up te weten komen? Dan is Everything Eyes een van de beste Bobbi Brown boeken voor jou!

Everything Eyes van Bobbi Brown is een boek dat specifiek over de ogen gaat. Je zou denken dat het alleen om oogmake-up gaat maar nee hoor, het boek bespreekt zóveel meer!

Het grootste deel van het boek gaat uiteraard over oogmake-up en dit dan wel op de klassieke Bobbi Brown manier. Bobbi houdt ervan om make-up er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien, ze wilt je natuurlijke schoonheid benadrukken i.p.v. de slechte delen te bedekken.

Bobbi brown boeken

In dit boek bespreekt Bobbi verschillende facetten van oogmake-up. Ze leert je welke brushes je kunt gebruiken en hoe je ze moet gebruiken maar bv. ook hoe dat je een strakke eyeliner kunt zetten. Verder komen ook alle klassiekers aan bod zoals o.a. smokey eyes en de retro look.

Buiten dit alles vind je nog een heleboel andere onderwerpen in dit boek. Bobbi leert je welke make-up je het best kunt gebruiken als je een bril draagt en ze gaat zelfs nog een stapje verder. Ze leert je ook over brillen zelf! Met een handig stappenplan ontdek je welk montuur het best bij jouw gezicht past.

Met Bobbi Brown Everything Eyes leer je dus alles over ogen en de bijpassende make-up. Dit boek kost € 13,99 bij Bol.com.

Bobbi brown boeken

Bobbi Brown Teenage Beauty

Teenage Beauty is een boek dat inmiddels al een beetje outdated is maar wat je zeker nog niet mag afschrijven. In Teenage Beauty bespreekt Bobbi Brown een hele hoop handige tips die je als tiener zeker wou willen weten.

Zo geeft ze veel tips over een naturelle make-up die perfect is voor school of hoe je moet omgaan met acné. Verder benadrukt Bobbi Brown in dit boek ook hoe je zelfzekerder kunt worden of hoe je meer van jezelf kunt gaan houden.

Bobbi brown boeken

Dit is echt een perfect boek dat je aan een tienerzusje of nichtje cadeau kan doen. Ook kan het handig zijn om dit boek in huis te halen als make-up artist die vaak (jongere) meisjes maquilleert.

Teenage Beauty kost € 20,99 bij Bol.com.

Bobbi brown boeken

Bobbi Brown heeft verder ook nog andere boeken geschreven maar dit zijn alleszins de boeken die ik zélf in mijn bezit heb en die ik dan ook zeker aan kan raden. Ik pak deze boeken er geregeld bij om me opnieuw te laten inspireren. Heel fijn als visagiste maar ook fijn als gewone make-up liefhebber.

Staat er een van deze Bobbi Brown boeken op je verlanglijst?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?