Mylène Bath Foam set de luxe

Ik ben iemand die enorm kan genieten van een lekker ontspannend bad. Tijdens het badderen kom ik helemaal tot rust en verdwijnen al mijn zorgen heel even. Vaak ga ik dan voor een bruisbal van Lush maar die zijn vaak aan de dure kant dus ik gebruik ze ook weer niet te vaak. Daarom grijp ik vaak terug naar een fijne badschuim die heerlijk veel bubbels veroorzaakt! Badschuim kan uitdrogend zijn dus ik vind het belangrijk om eerst alles eens af te tasten en te proberen dus besloot ik om eens voor een setje van Mylène te gaan: de Mylène Bath Foam set de luxe. Kijk je mee naar deze set?

 photo Mylene-Bath-2_zpsfnp64bgm.png

Badschuim kan vaak nogal tricky zijn. Ik heb al zoveel verschillende soorten gebruikt maar meestal was ik niet tevreden omdat mijn huid ging uitdrogen van de schuim. Ik wil na het bad nog steeds een mooie en verzorgde huid dus ik ben al een pak voorzichtiger geworden als het op badschuim aankwam.

Daarom besloot ik voor mijzelf om geen grote flessen meer te kopen want stel dat het dan tegenvalt, dan zit je daar weer met zo’n gigantisch fles. Ik was dan ook erg blij om te zien dat ze dit setje bij Mylène verkochten.Mylène is een cosmeticamerk dat in België verkocht wordt via consulentes. Mijn buurvrouw houdt ieder jaar weer zo’n Mylène party dus ik kijk er ieder jaar naar uit om de nieuwe producten te ontdekken. Toen ik dit setje zag was ik meteen verkocht: drie verschillende geuren om te proberen en ik kon gelijk zien of het mijn huid uit zou drogen of niet.

 photo Mylegravene-Bath-1_zpscfxsk1eu.png

Deze set bevat, volgens Mylène, 3 “luxueus geparfumeerde badschuimen”. De geuren uit dit setje zijn Fantasia (appelbloesem), Twenty (een fris lenteboeket) en Laguna (een hypoallergeen familieparfum).

Het feit dat ze zo sterk geparfumeerd baarde me wel wat zorgen want met mijn droge en gevoelige huid moet ik al snel oppassen met parfum. Gelukkig valt het best goed mee met deze badschuim! Ik heb inmiddels alle geuren meerdere keren getest en telkens kwam mijn huid normaal uit het bad. Ze was niet extreem gehydrateerd maar uitgedroogd was ze al helemaal niet! Mijn huid voelde gewoon hetzelfde aan als voor ik het bad in ging en dat vind ik prima, zo lang het maar niet uitdrogend werkt.

 photo Mylene-Bath-3_zpscxzlztmm.png

Qua werking vind ik het dus best fijne badschuim en zou ik hem ook zeker aanraden. Maar… Ik ben geen fan van de geuren als ik heel eerlijk ben. Ik heb vroeger vaak badschuim en douchegel van Mylène gebruikt en die roken altijd heel fris en clean. De geuren uit dit setje daarentegen vind ik nogal aan de zware kant, een beetje oubollig zelfs. De enige geur die niet al te zwaar is is Twenty, de bloemige geur.

Als je van zware bloemige geuren houdt dan kan dit setje zeker wel een topper zijn voor jou! Ben je meer into frisse geurnoten dan zou ik deze set zeker skippen. Voor de werking krijgt Mylène een dikke 9/10, de geurselectie had van mij gevarieerder gemogen dus het krijgt een 6/10.

Dit setje kost € 9,70 voor een inhoud van 225 ml. Mylène producten zijn dus alleen verkrijgbaar via een Mylène consulente maar ze zijn over het algemeen wel altijd de moeite waard!

Gebruik jij vaak een badschuim? 

5 Comments

 1. July 24, 2015 / 7:22 am

  Wat een leuk setje. De geur lijkt me heerlijk.

 2. beautifulday4makeup
  July 24, 2015 / 9:00 am

  Oei, wat jammer dat de geuren je niet zo liggen

 3. Ysanne
  July 24, 2015 / 12:10 pm

  Ik ken dit merk nog helemaal niet. We hebben ook geen bad momenteel, maar ziet er wel goed uit! Jammer van de geur, toch wel belangrijk.

 4. July 24, 2015 / 3:58 pm

  Fijne review! Ik ken het merk niet, maar het lijkt me wel fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?