Mylène Detox Face Scrub review

Een goede gezichtsscrub zou in geen enkele collectie mogen ontbreken. Daarom hou ik ervan om nieuwe scrubs te testen om te zien of niet te ruw of juist te mild zijn.

Een van de gezichtsscrubs die ik recent testte was de Mylène Detox Face Scrub. Deze scrub klonk erg interessant en veelbelovend dus ik moest hem wel eens proberen.

Ben je benieuwd naar mijn mening over deze scrub? Lees dan zeker verder!

Je kent het merk Mylène misschien al wel van hun bekende homeparty’s. Ze bestaan al zo lang ik me kan herinneren want zelfs als klein meisje van 5 jaar ging ik al met mijn moeder mee naar deze homeparty’s.

Voordien werd je verplicht om via een Mylène consulente producten aan te kopen, er was geen andere manier om producten te bestellen.Sinds kort heeft Mylène echter ook een webshop zodat je zelf de producten ook makkelijk (na) kunt bestellen! Natuurlijk veel makkelijker in deze tijd van crisis! 😉

Het leek me daarom wel leuk om eens een product van Mylène aan jullie te laten zien aangezien ik hier vaak vragen over krijg! Het product waar ik zelf altijd benieuwd naar was was deze Mylène Detox Face Scrub.

De Mylène Detox Face Scrub is een scrub die je 1 à 2 keer per week gebruikt. Dit product helpt om alle dode huidcellen los te maken waardoor je huid zachter en voller zal aanvoelen. Ook helpt een scrub om hardnekkige schilfertjes en velletjes te verwijderen.

Deze Mylène Detox Face Scrub zou daar dus ook bij moeten helpen. Het product bestaat uit vrij ruwe scrubdeeltjes die je gelijk bij het eerste contact met de huid al voelt werken.

Je merkt dus vrijwel meteen dat het product grondig zijn werk doet, al kan dat ook een nadeel zijn.

Ik heb zelf nogal snel last van een gevoelige huid die niet al teveel kan hebben. De combinatie van de ruwe deeltjes en het parfum dat in de scrub zit had helaas niet zo’n goede impact op mijn huid. Mijn huid wordt na gebruik van deze scrub vrij rood en pijnlijk.

Ik heb de scrub ook laten testen door iemand met een normale tot vette huid en zij was wél fan van de scrub. Het ligt dus vooral aan je eigen huidtype of deze scrub al dan niet goed werkt.

Voor mijn sterk gevoelige huid was de combinatie parfum en scrub geen goed idee maar voor een normale huid maakt het dus niet zo veel uit.

Kijk dus zeker eerst eens naar je eigen huidtype om te zien of deze scrub iets voor jou is. Qua werking is het zeker geen slecht product dus misschien loont het de moeite om het eens te proberen!

De Mylène Detox Face Scrub kost € 14,80 en is verkrijgbaar via de Mylène webshop.

Heb jij al iets van Mylène geprobeerd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?