Mylène Femme Fatale shimmering cream

Vorige week liet ik jullie mijn Mylène shoplog al zien. Veel van jullie kenden het merk nog niet en dat is erg jammer want Mylène is zeker en vast een van mijn favoriete merken als het op huidverzorging aankomt. Het is betaalbaar, werkt goed en het assortiment is vrij groot. Daarom wil ik jullie de komende weken wat laten kennis maken met de producten van dit merk. Het eerste van de reeks is mijn persoonlijke favoriet: de Femme Fatale shimmering cream.

Als jullie de reden horen waarom ik dit gekocht had gaan jullie vast lachen. Ik had ooit een filmpje gezien van Jenna Marbles over hoe je optisch je borsten kunt vergroten (I know…) en ze leerde mij dat als je iets op je decolleté aanbrengt dat het licht weerkaatst, je borsten optisch groter lijken. Ik dus meteen op zoek naar zo’n product. Gelukkig was er die week een Mylène demonstratie en toen ik door de catalogus bladerde zag ik dat ze een glanzende bodylotion hadden. Die moest ik dus hebben!

Ondertussen ben ik zo’n fan van de crème dat ik hem niet alleen voor mijn decolleté gebruik maar eigenlijk voor alles. Vooral op je benen staat het ook erg mooi! De crème zelf zit in een potje, waardoor je zou denken dat het een butter is. Het is geen butter en ook geen lotion, het is meer een mix van beiden. Hij smeert heel goed uit en trekt ook nog eens snel in, bijna direct zelfs. De geur is lekker zoet die toch ook wel naar neutraal neigt, hij is niet heel overheersend.

De hydratie is best wel ok maar niet om te zeggen dat alle droge plekjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dit product moet je echt gebruiken voor de geur/shimmer want als je op zoek bent naar een echt goed hydraterende crème kun je beter naar Rituals of TBS kijken.

De shimmers zijn goud en vrij subtiel, ze weerkaatsen inderdaad het licht goed zonder meteen een discobal van jouw lichaam te maken. Je kan hem dus ook zo gebruiken doordat ze niet heel erg opvallen.

De Femme Fatale lijn bevat dus deze cream (€ 12,75 voor 150 ml), een shimmering douche gel (€ 9,65) en een eau de parfum (€ 19,90). Meer informatie vind je op de Mylène website.

Gebruik jij soms producten met shimmer erin?

9 Comments

 1. July 26, 2013 / 7:12 am

  Leuk die shimmers!! 😀

 2. July 26, 2013 / 10:13 am

  Dit lijkt me een mooi product voor de benen 🙂

 3. Vienna
  July 26, 2013 / 10:49 am

  Haha de naam Femme Fatale doet me denken aan het album van Britney Spears dat ook zo heet! Oké nutteloze reactie.. haha.

 4. imfashionstoned
  July 26, 2013 / 11:29 am

  ooh leuk!!!! klinkt goed

 5. July 26, 2013 / 11:33 am

  Ik ben dol op shimmers!!!!!

 6. July 26, 2013 / 4:58 pm

  En heeft het geholpen om je borsten te vergroten? :p
  Ik gebruik zelf nooit shimmerlotions ofzo op mijn huid want ik ben best wel bleek en dan is het toch niet erg flatterend..

 7. July 26, 2013 / 4:58 pm

  Optisch te vergroten 😉 anders zou het idd wel een wondermiddel zijn 🙂

  • Amy
   Author
   July 27, 2013 / 1:39 pm

   Haha dan kocht ik meteen liters in 😛 en eigenlijk wel, vooral op foto’s zag je wel wat verschil 😀

 8. August 4, 2013 / 10:45 pm

  lijkt me een heerlijk product, ik heb een (oude)bodylotion van TBS met shimmers, die gebruik ik zomers vaak op me decolleté dus gek is het niet , alleen deze zomer nog niet gebruikt, ik zou hem weer eens tevoorschijn moeten halen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?