web analytics

Mylène shoplog

Mylène is een merk dat verkocht wordt via ‘demonstraties’. Er komt iemand aan huis om alle producten voor te stellen voor jou en alle mensen die je uitnodigt, je bestelt ze en een week later heb je ze in huis. Zelf ben ik niet echt iemand die graag dit soort dingen organiseert maar mijn buurvrouw gelukkig wel. Iedere juni opnieuw houdt ze een Mylène demonstratie en ik heb ook dit jaar weer een heleboel leuke spulletjes gekocht!

Mylène

Handwash Aloë Vera: Deze ruikt echt EXACT hetzelfde als Light Blue van Dolce & Gabbana. Dat was een jaar of vijf geleden echt m’n signature geur en ook al heb ik hem niet meer in de kast staan, ik blijf gek op de geur. Nu heb ik hem dus in handwash vorm en de aloë vera is ook nog eens lekker verzorgend.

Oogschaduwtrio Forest: Ik zocht nog een paar mediumgroene/lichtgroene kleurtjes om in combinatie met mijn Sleek Bad Girl palette + Catrice Smokey Eye palette te gebruiken. Dit trio + het Smokey Eyes trio van Catrice is echt dé perfecte combinatie voor groene smokey eyes.

Nagellak in Pink Power: Een felroze nagellak kon ik natuurlijk ook weer niet laten staan, haha! Ik draag hem nu al een hele week en hij heeft zich al meteen tot favoriet van de maand juli opgewerkt. Swatches coming soon!

Dagcrème voor de vette huid: In mijn sample stapelreview konden jullie al lezen dat ik hier een sample van had geprobeerd en best wel fan was. Nu heb ik hem dus full size en kan ik hem beter en uitgebreider gaan testen.

Handwash Pitaya Passion: Deze geur is echt heel erg lekker dus kocht ik eerst een handwash om te zien of ik hem na lang gebruiken nog zo lekker vond, voor ik een scrub en body lotion ervan ga aanschaffen.

Ben jij al bekend met Mylène?

Amy
Share:

12 Comments

 1. July 16, 2013 / 9:33 am

  Jep! Ik heb op mijn blog ook verscheidene keren wat geschreven over Mylene. Ik heb de Pitaya Passion bodyscrub lang als favoriet gehad. De Daily Conditioner en het gladstrijkend haarserum zijn ook erg prettig om te gebruiken.

 2. July 16, 2013 / 10:07 am

  Heb er nog nooit over gehoord, maar het zien er wel goede producten uit!

 3. July 16, 2013 / 10:58 am

  Leuke aankopen!

 4. Maxime
  July 16, 2013 / 1:40 pm

  Leuke aankoopjes heb je gedaan! Die Aloe Vera Handwash lijkt me heeerlijk!

 5. July 16, 2013 / 3:22 pm

  Ik had om eerlijk te zijn nog nooit van dit merk gehoord. Het lijken me echt fijne producten!

 6. July 16, 2013 / 8:52 pm

  Ik ken mylène wel, maar heb er tot nu toe nog niet echt veel van gekocht… Op zich is het wel leuk zo van die homeparties 🙂 maar voorlopig staat er hier nog geen op het programma…

 7. Maxime
  July 16, 2013 / 10:36 pm

  Nice! Ik kende t nog niet

  XO

 8. Lievehelpwatmoetikaan
  July 17, 2013 / 11:20 am

  Ik ken dit merk nog helemaal niet, lijkt me fijn!

 9. Lisa
  July 17, 2013 / 2:13 pm

  Ik ben benieuwd naar de dagcrème, het potje ziet er alvast erg leuk uit. (Paars is één van mijn favoriete kleuren).

 10. Shana
  July 17, 2013 / 7:00 pm

  Leuke producten!
  Ik ben een tijdje geleden voor de eerste keer naar een Mylène-avond geweest,
  en ik herinner me nog dat die pitaya passion lijn een lekkere geur had 🙂

 11. July 23, 2013 / 7:03 pm

  ik ken het niet maar ziet er leuk uit

 12. July 25, 2013 / 9:16 pm

  Leuke producten, ik ben al een paar jaar niet meer naar zo’n demo geweest. Ik vind wel dat Mylène de laatste tijd wat doet aan hun imago om ook wat aantrekkelijkere producten en verpakkingen te lanceren :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?