Nabla Crème Shadow Pinkwood

Nabla is een prachtig make-upmerk dat al een tijdje online verkocht wordt hier in België en Nederland. Toch lees ik er niet zo veel over en dat is best jammer aangezien ze écht fijne producten hebben! Een van mijn favorieten van de laatste tijd is de Nabla Crème Shadow Pinkwood. In dit artikel vertel ik er meer over!

Nabla Crème Shadow Pinkwood

Ik ben dol op crème oogschaduw. Je kunt het als basis gebruiken om poederoogschaduw over te zetten maar je kunt het ook op zichzelf gebruiken. Gewoon een beetje crème aanbrengen op je ogen en je bent klaar.

Deze Nabla Crème Shadow Pinkwood leunt zich daar ook perfect voor aan want qua kleur is hij namelijk erg speciaal! De naam doet vermoeden dat het om een roze tint gaat maar het is eerder een unieke mix tussen zachtroze, mauve en bruin.

Nabla Crème Shadow Pinkwood

De Nabla Crème Shadow Pinkwood is de ideale crèmebasis voor iedere oogschaduw. Als je hem als basis gebruikt kun je een heel dun laagje aanbrengen, wat er voor zorgt dat alle kleur die je er boven aanbrengt beter gaat hechten.

Ook als je hem op zichzelf wilt gebruiken is dit dus een heel goed product. Meestal moet je crème producten toch even setten met een poeder maar dat is bij deze crème gelukkig niet nodig. Hij droogt uit zichzelf al iets poederiger op en hecht zich echt goed aan het ooglid. Hij is heel erg longwearing én waterproof dus hij blijft keurig zitten doorheen de dag.

Nabla Crème Shadow Pinkwood

Qua substantie voelt dit product heel licht aan, het is zeker geen dikke crème. Hierdoor is het dus zeer makkelijk om het product in laagjes aan te brengen. Zo kun je ervoor kiezen om voor een zachte, neutrale look te gaan ofwel voor een iets dekkender resultaat. Hier op de swatches heb ik ervoor gekozen om twee laagjes aan te brengen. Je kunt het dus nog veel lichter of juist intenser maken dan dit!

Het product is verder ook heel erg creamy en makkelijk om mee te werken. Hierdoor kun je de Nabla Cream Shadows dus ook als eyeliner gebruiken moest je dit willen! Met deze Pinkwood kan dat perfect als je op zoek bent naar een neutrale tint.

Nabla Crème Shadow Pinkwood

Ik ben echt fan van deze Nabla Crème Shadow in de kleur Pinkwood! Het is de ideale kleur om iedere neutrale ooglook mee te beginnen of om gewoon zo op je ogen aan te brengen als je snel klaar wilt zijn. In ieder licht komt er een andere toon naar boven in deze oogschaduw, wat het dus een uniek product maakt. Je kunt het verder ook gebruiken als eyeliner en doordat hij waterproof is kun je er de hele dag van genieten. In mijn ogen dus zeker een aanrader!

Je kunt de Nabla Crème Shadow in Pinkwood online kopen bij webshops zoals bv. Beauty88, daar betaal je er € 11,50 voor. Ik heb de andere kleuren nog niet geprobeerd maar met Pinkwood zit je dus alvast safe!

Wat vind jij van dit product?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?