web analytics

Nagellak die lang blijft zitten

Als je je nagels gelakt hebt wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van je nieuwe kleurtje. Je zoekt dus best een nagellak die wel eventjes op zijn plaats zit. Maar welke nagellak blijft lang zitten? Dat weet je natuurlijk niet als je voor het nagellakschap bij de drogist staat!

Er is namelijk onderling heel wat verschil tussen de verschillende merken. Zo heb je een aantal dure merken die zeer goed zijn maar je hebt er ook tussen zitten die verschrikkelijk slecht zijn. Ook bij de goedkopere merken heb je hits & misses. Gelukkig heb ik het allemaal voor jullie getest!

Welke nagellak blijft het beste zitten? Dat vertel ik in dit artikel!

Essie Gel Couture nagellak (hier te koop)

Essie is een merk dat velen onder jullie waarschijnlijk wel kennen. Ze staan vooral bekend omwille van hun vierkante, doorzichtige flesjes in alle kleuren van de regenboog.

Deze nagellakjes hebben een zeer goede houdbaarheid maar de échte lange houdbaarheid vind je bij de nieuwere Essie Gel Couture lijn. Deze lakjes blijven zowaar nóg beter en langer zitten. Ze hebben de houdbaarheid van een echte gellak terwijl het dus wel een gewone, standaard nagellak is. Het enige wat je nodig hebt is een kleurtje en de bijhorende topcoat, die dus gewoon zonder UV-lamp werkt.

De nagellak is misschien niet heel erg goedkoop want je betaalt er minimum 10 euro voor maar ze zijn gelukkig ook weer niet zo duur als de nagellak bij de parfumerie.

Catrice ICONails (hier te koop)

Een andere nagellak die lang blijft zitten én ook nog eens lekker betaalbaar is is de nagellak van Catrice. Catrice heeft een ontzettend groot gamma aan kleuren waardoor je bijna niet kunt kiezen.

De lakjes hebben een goede dekking en blijven ondanks hun lage prijs best goed zitten. Je mag zo’n 3 à 4 dagen complete draagtijd verwachten zonder dat je last krijgt van chipping of tipwear.

Essence Shine Last & Go (hier te koop)

Langhoudende nagellak die ook nog eens goed dekt vind je bij de drogist niet alleen bij Catrice maar ook bij zustermerk Essence.

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want de nagellakjes kosten slechts € 1,69 per stuk! Voor die prijs lijkt het misschien niet zoveel maar geloof me, ze zijn écht wel de moeite waard. De nagellak noemt niet voor niets Shine LAST & Go.

De houdbaarheid is voor dat geld echt wel goed en de dekking is gewoonweg fantastisch, of je nu voor een crème kleur of een nagellakje met glitters gaat.

Zoya (hier te koop)

Wie op zoek is naar een nagellak die lang blijft zitten en tegelijkertijd ook heel erg clean is kan terecht bij Zoya. Zoya is volledig cruelty free en is ook nog eens goed voor je nagels want het merk is volledig natuurlijk.

Hun nagellak komt in een groot gamma aan kleuren, droogt súpersnel en blijft dus ook nog eens lang zitten.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?