Essie Come Here!

Een tijdje terug liet ik jullie al een overzichtje van de Essie Resort 2013 collectie zien. Ik had twee lakjes besteld via eBay: Come Here! en In The Cab-ana. Mijn favoriet is zeker en vast Come Here! die ik jullie vandaag met veel plezier laat zien.

Come Here! is echt een hele speciale kleur. Het is geen rood en het is geen oranje, eerder iets tussenin. Ook is het geen gewoon crème lakje zoals bv. een pastel, het is ook geen neon. Ik heb serieus nog nooit zo’n kleur in mijn leven gezien. De kleur is vrij fel en toch tegelijk draagbaar.

Essie, Instant Spa, Essie Resort, Come Here!, In The Cab-Ana

De dekking is ook subliem, ik had aan een laagje al bijna genoeg. Hier en daar zag ik nog een klein kaal plekje tevoorschijn komen maar niks al te ergs. Met een flinterdunne tweede laag extra dekte hij perfect. Niet alleen de dekking is super, de droogtijd ook. Dit lakje droogde heel snel op, met een mooie shiny finish die absoluut geen topcoat nodig heeft om te glanzen.

Over de draagtijd kan ik niks zeggen omdat ik hem nog niet zo lang getest had. Mijn nagels breken ook vrij snel tegenwoordig waardoor lakjes sowieso al niet lang houden op mijn nagels, terwijl ze dat ervoor wel deden. Bij mij kan een lakje er dus na een halve dag al af liggen, terwijl het bij anderen een week houdt.

Ik ben echt gek op dit lakje en ga het vast veel dragen deze zomer. Ik kocht het op eBay voor ongeveer € 7, inclusief verzendkosten.

Vind je dit ook zo’n mooi lakje of ben je toch meer voor klassiek rood?

Share:

6 Comments

 1. Marlies
  May 3, 2013 / 9:37 am

  Super mooi kleurtje! De kwaliteit klinkt ook heel goed. Ik heb nog geen essie lakje in mijn collectie maar misschien ga ik me er toch maar eens aan wagen, ik lees er zoveel goeds over.

 2. Edith
  May 3, 2013 / 11:32 am

  Heel mooi kleurtje!

 3. May 3, 2013 / 12:56 pm

  Wauw ik hou hier wel van!

 4. Amy
  May 3, 2013 / 5:54 pm

  aparte maar mooie kleur.

 5. Floor
  May 4, 2013 / 7:17 pm

  Dag Amy, ik wist niet dat je nu ook een blog hebt! Ik ga hem zeker volgen. Verder is het een supermooi nagellakje, heb hem zelf ook en ben er dol op šŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?