Essie Super Bossa Nova nagellak review

Is er wel een leukere nagellakkleur dan roze? Volgens mij niet. Doe daar ook nog eens glitters bij en ik ben helemaal verkocht. Toen ik deze Super Bossa Nova van Essie bij Kruidvat zag moest ik hem dus wel meenemen. Ik heb ondertussen wel 20 à 30 roze lakjes maar deze was toch weer speciaal (ik heb altijd een excuus). Essie Super Bossa Nova is een felroze kleur met een soort van wit met blauwe glitter door.

Essie Super Bossa Nova

Wat er zo uniek aan is, is dat het lakje er in elk licht anders uitziet. Het is geen holografisch lakje of iets dergelijks, toch verandert het op een of andere manier. Het lakje dekt ook nog eens perfect, een dunne laag is voldoende om perfect te dekken. Ook is het erg zuinig, ik dep het kwastje een keer in het potje en kan er mijn hele hand mee doen! Het droogt snel, blijft lang zitten (4 à 5 dagen zonder chippen!) en is vrij makkelijk te vinden. Wat wil je nog meer?

Essie Super Bossa Nova is o.a. te koop bij Kruidvat en Di. De drogisterijlakken zijn rond de €10-11, de salonvariant is eerder rond de €15.

Zijn jullie ook zo’n fan van Essie?

Share:

4 Comments

 1. Nina
  March 21, 2013 / 2:10 pm

  wauww echt hét ultieme roze kleurtje 🙂

 2. imfashionstoned
  March 21, 2013 / 2:24 pm

  oh super leukk!! ja ben gek op essie!

 3. Mandy
  March 25, 2013 / 12:30 am

  Wat een geweldig kleurtje! Ik heb maar 1 lakje van Essie omdat ik ze redelijk duur vind, maar voor een wat specialer lakje zoals deze ben ik zeker bereid dat bedrag te betalen haha.

 4. Wendy (MissPinkyNails)
  March 25, 2013 / 7:03 pm

  Ik heb dus nog geen enkele Essie lak! Maar de kleur is zeker wel mooi! Je blog is erg leuk!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?