OPI Shoplog

Dinsdag ben ik na 2,5 jaar eindelijk weer eens naar de kapper geweest. Ik heb mijn haar al die tijd zwart geverfd maar ben nu eindelijk weer een brunette. Maar goed, dat is een ander verhaal. Toen ik op weg was naar de kapper kwam ik voorbij de InstantSpa. Ik had nog een halfuur over voor mijn afspraak dus natuurlijk gingen ik en moeder even binnen, ook al waren we niet van plan iets te komen. And guess what? We zijn toch weer met iets buiten gekomen. Ik heb beide sets van mijn moeder gehad dus ik heb mijn no buy niet verbroken, yay!

De OPI Euro Centrale collectie en de Mariah Carey collectie waren de enige collecties die ze op dit moment nog hadden. Van Euro Centrale was bijna alles weg, behalve deze leuke miniset. Ik wist sowieso al niet welke lakjes te kiezen dus zo’n miniset is echt ideaal. Deze bevat: Can’t Find My Czechbook, Suzi’s Hungary AGAIN!, You’re Such A BudaPest en OY-Another Polish Joke!

 Het volgende setje dat ik meenam waren de OPI Outrageous Neons. De lente/zomer gaat er hopelijk toch snel een keer aankomen dus heb ik alvast wat neons ingeslagen. En believe me: ze zijn echt wel bright, al helemaal met de witte basis eronder.

Dit was mijn mini shoplog. Met al deze leuke mini’s heb ik voorlopig toch weer even genoeg lakjes, haha!

Van welke kleuren wil jij het liefst swatches zien?

6 Comments

 1. April 11, 2013 / 8:29 am

  Wat een mooi setje!

 2. April 11, 2013 / 11:38 am

  Mooie aankoop 🙂 ben benieuwd naar de swatches

 3. Britt
  April 11, 2013 / 12:27 pm

  Mooii! Handig met mini’s ook.

 4. April 11, 2013 / 12:39 pm

  Wow, 2 1/2 jaar niet naar de kapper geweest 😉 Wat gaaf dat je deze twee setjes hebt gekocht toen je nog wat tijd over had. Prachtige kleuren!! I love OPI 🙂

 5. Kim
  April 11, 2013 / 3:50 pm

  Wat een prachtige setjes!

 6. April 11, 2013 / 3:53 pm

  Ik heb ook het euro centrale setje.. ik vind de kleurtjes allemaal zo mooi!
  Eefje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?