Yves Rocher Pink Rubis nagellak

Roze nagellak, je kan er als vrouw nooit genoeg van hebben. De meeste roze lakjes hebben vaak een koelere ondertoon maar het lakje dat ik jullie vandaag ga laten zien heeft een mooie warme ondertoon. Helemaal perfect voor de lente die er (bijna) aankomt! De nagellak die ik wil laten zien is Yves Rocher Pink Rubis.

Yves Rocher Pink Rubis

Yves Rocher Pink Rubis dekt bijna perfect in 1 laag, 2 lagen maken het toch wat meer effen. Het lakje is tevens ook enorm langhoudend. Normaal gaat mijn nagellak al na 2-3 dagen chippen maar deze heeft er bijna 7 volledige dagen opgezeten zonder tipwear of chipping. Sowieso merk ik wel vaker dat de nagellak van Yves Rocher zeer goed blijft zitten. Conclusie: aanrader!

Pink Rubis van Yves Rocher is te koop bij alle Yves Rocher verkooppunten en kost € 1,95 voor 3 ml. Dat is vrij weinig maar dan kun je wat sneller een ander kleurtje aanschaffen ;-) .

3 Comments

 1. Chantal
  March 2, 2013 / 8:40 am

  Wat een mooie kleur! En heel fijn dat hij zo lang blijft zitten en ik vind het persoonlijk wel fijn dat je dan zo’n klein potje kan kopen.

 2. March 2, 2013 / 10:14 am

  Heel mooi kleurtje! 🙂

 3. March 2, 2013 / 7:32 pm

  Oh, wat een mooie kleur! En inderdaad, van roze kan je nooit genoeg hebben 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?