web analytics

Narciso Rodriguez Narciso

Het is inmiddels al weer wat warmer geworden (hoera!) maar toch is het officieel nog steeds winter. Daarom mag ik ook nog steeds heerlijke wintergeuren voor jullie reviewen, de frisse geurtjes komen later nog wel een keer aan bod. Met Valentijn op het oog is het tijd voor een review van Narciso Rodriguez Narciso, een iets zwaardere bloemige geur. Als je benieuwd bent naar de geurnoten, lees dan zeker verder.

Narciso Rodriguez Narciso

De geuren van Narciso Rodriguez zijn echte klassiekers. For Her, de geur in de zwarte en roze flesjes, is énorm populair en de meeste mensen vinden het dan ook een heerlijke geur. Hij is niet echt typerend en daardoor juist geschikt voor iedereen. Narciso, een nieuwere geur uit 2014, is daarentegen wel iets zwaarder en is niet echt bedoeld voor iedereen. Van Narciso moet je écht wel houden, het is geen makkelijke geur.

Narciso is een vrij zware en sensuele geur, zeker niks voor mensen die van frisse en onopvallende geuren houden. Het is echt zo’n geur die ‘Girl Boss’ schreeuwt. De verpakking is strak en chique en past volgens mij helemaal bij de geur. De eau de parfum komt in een witte flacon, de eau de toilette komt in een zwarte flacon. Dit is zoiets typisch Narciso Rodriguez, altijd dezelfde flacons maar ze verschillen wel van kleur.

Narciso Rodriguez Narciso

Narciso is een houtige geur maar bevat ook veel bloemige noten. Dit zijn alle geurnoten:

 • Top: Bulgaarse roos en gardenia
 • Hart: Muskus
 • Basis: Wit en zwart cederhout, vetiver

Door de muskus en de houtsoorten is het een zware geur die, ook mede omdat het een eau de parfum is, énorm lang blijft hangen. Door de sterkte van de geur heb je ook absoluut niet volledig, 1 keer sprayen is zelfs méér dan voldoende. Ik spray hem zelfs in de lucht en ga er dan onder staan omdat ik anders teveel op me heb en het te aanwezig wordt voor mij.

Narciso Rodriguez Narciso

Narciso Rodriguez Narciso is verkrijgbaar in 30 ml (€ 52), 50 ml (€ 80) en 90 ml (€ 100). Verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën zoals o.a. Ici Paris XL en Douglas.

Ben jij al bekend met de geuren van Narciso Rodriguez?

Amy

3 Comments

 1. Manon
  February 12, 2017 / 3:11 pm

  Ik ben heel erg benieuwd naar de geur. ik hou wel van houtige/bloemige geuren.

 2. Christine
  February 12, 2017 / 8:56 pm

  Ik hou wel van aanwezige geuren, denk dat ik deze zeker wel eens wil ruiken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?