web analytics

Natasha Denona I Need a Nude Lipstick ‘Beatrice’ review

Natasha Denona is een immens populair merk op Youtube. Haar oogschaduwpalettes zijn fántastisch, alleen zijn haar producten wel aan de dure kant. Ik was dus erg blij dat ik de kans kreeg om een Natasha Denona I Need a Nude Lipstick te proberen.

Over haar lipsticks had ik nog maar vrij weinig gelezen dus ik stond te popelen om er eens eentje te proberen en aan jullie te tonen. De kleur die ik hier laat zien is Beatrice, een warme peachy nudetint.

Als je benieuwd bent naar deze mooie lipstick, lees dan zeker verder!

Natasha Denona is een wereldberoemde make-up artist die sinds een tijdje haar eigen make-uplijn heeft. Ze staat dus vooral bekend omwille van de prachtige eyeshadow palettes, volgens velen zelfs dé allerbeste oogschaduw op de markt.

Maar bij Natasha Denona vind je dus niet alleen oogschaduw, ze heeft sinds kort ook een zeer uitgebreid gamma aan nude lipsticks.

Binnen het I Need A Nude lipstick gamma zitten zóveel nude lipsticks dat iedereen zijn ultieme, perfecte nude lipstick zou moeten kunnen vinden. Of je nu een warme of koele ondertoon hebt, heel licht of juist heel donker bent, … iedereen zou zijn perfecte nudetint moeten kunnen vinden.

De Natasha Denona I Need a Nude Lipstick in Beatrice

Er zijn dus enorm veel verschillende kleuren en de kleur die ik hier vandaag laat zien is Beatrice.

De Natasha Denona I Need a Nude Lipstick in de kleur Beatrice is een warme nudetint. Deze lipstick zal dus vooral goed staan bij mensen met een warme of gele ondertoon.

De kleur is niet zo heel erg donker waardoor hij vooral geschikt zal zijn voor mensen met een lichte tot medium huidskleur.

Qua formule gaat het hier om een dikke, creamy lipstick. Hij droogt de lippen niet uit maar je moet wel goed oppassen als je van jezelf last hebt van velletjes.

Zoals je kunt zien heeft de lipstick wel wat de neiging om zich, mede door de dikke formule, vast te hechten aan de velletjes op je lippen. Een keer goed scrubben voor het aanbrengen kan dit probleem wel al deels verhelpen.

Verder voelt de lipstick wel heel erg comfortabel aan op de lippen doordat de formule zo creamy is. De lipstick verschuift ook niet over de lippen maar blijft zeer goed zitten!

Conclusie en verkrijgbaarheid

Ik ben best tevreden over de Natasha Denona I Need a Nude Lipstick in Beatrice. Beatrice is een mooie warme peachy tint die perfect is voor de zomermaanden, ik ga deze lipstick zeker nog vaak dragen.

Heb je dus een hekel aan lipsticks die te droog of als cement aanvoelen? Of je bent nog op zoek naar dé perfecte nudetint voor jouw huidskleur? Dan moet je deze Natasha Denona lipsticks zeker eens proberen.

De Natasha Denona I Need a Nude Lipsticks zijn te koop via Lookfantastic Nederland voor € 25,95.

Heb jij al iets van Natasha Denona geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. March 30, 2020 / 9:48 am

    wauw wat een mooi en subtiel kleurtje hoor! Je hebt ook erg mooie foto’s gemaakt van deze lipstick.

  2. March 30, 2020 / 3:03 pm

    Wat een mooie kleur! Als de oogschaduwpaletten niet zo duur waren had ik er mij allang eentje aangeschaft, want zó mooi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?