web analytics

Natasha Denona Mini Blush Glow Duo review

Als je vaak make-uptutorials bekijkt op Youtube kun je niet meer ontsnappen aan de Natasha Denona hype. De producten zijn helaas wel redelijk aan de prijs dus daarom is het voor mij vaak uitkijken naar mini’s.

Het Natasha Denona Mini Blush Glow Duo is een goed voorbeeld van zo’n mini. Dit palette bevat twee producten: een blush en een highlighter.

Dit doosje is, ondanks zijn kleine uiterlijk, echt zó mooi. Ik moest het jullie dus wel laten zien! Als je benieuwd bent naar het Natasha Denona Mini Blush Glow Duo, lees dan zeker verder.

Natasha Denona

Natasha Denona is een merk dat tegenwoordig immens populair is, met name op social media. Het is een zeer luxe merk en de producten komen vaak met een hoog prijskaartje maar ze zijn wel van ontzettend goede kwaliteit.

Haar grote palettes zijn dus best wel prijzig maar gelukkig zijn er ook heel wat mini variaties verkrijgbaar. Zo heb je binnen haar oogschaduwgamma ook een aantal mini’s waaronder bv. het Natasha Denona Mini Glam palette.

De mini versies zijn de beste value for money aangezien je toch wel redelijk veel product krijgt en de prijzen vaak niet al te hoog zijn.

Natasha Denona Mini Blush Glow Duo

Het Natasha Denona Mini Blush Glow Duo is het ideale palette om eens kennis te maken met het merk zonder meteen de volle prijs te hoeven betalen.

De pans van de producten zijn misschien wel mini maar je krijgt alsnog redelijk veel product. Want wees nu eerlijk, hoeveel highlighters en/of blushes maak je écht op? Ik raak zelfs zelden de pan!

De pans zijn ook nog eens groot genoeg om je brushes goed in te kunnen dippen dus qua gebruikservaring hoef je je zeker ook geen zorgen te maken.

Het Mini Blush Glow Duo komt dus met twee verschillende producten: een warme highlighter en een peachy blush met een gouden glow.

De highlighter heeft een gouden ondertoon en is op de huid al bij al nog vrij subtiel. Hij geeft wel een sterke glans maar bevat geen opvallende glitters. Ideaal dus voor mensen die dol zijn op zo’n “glow van binnenuit” maar die er ook meteen uit willen zien als een discobal.

De blush heeft diezelfde gouden glow, hij doet me eigenlijk een beetje denken aan de welbekende NARS Orgasm. Het is een warme peachy blush met een gouden glans die de huid meteen een gezonde gloed geeft. Echt een prachtige blush!

Zoals je kunt zien is de pigmentatie nét goed. Beide producten geven voldoende kleur af op de huid om een mooi resultaat te geven maar ze zijn ook weer niet te dekkend waardoor je eruit komt te zien als een clown. Hun formule is dun genoeg om goed op te bouwen dus als je toch wat meer kleur zou willen is dit zeer makkelijk te doen.

De producten blijven ook zeer goed zitten op de huid en blijven doorheen de dag hun kleur goed behouden.

Tja, wat kan ik zeggen? Dit Mini Blush Glow Duo is zijn geld echt wel meer dan waard. De kwaliteit van de producten is super, de kleuren zijn mooi en het pigment is perfect om mee te werken.

Vooral de gouden glow van de blush had meteen na het eerste gebruik mijn hart al gestolen. De blush is gewoonweg zomer in blush-vorm, zó mooi!

Zelf eens proberen? Het Natasha Denona Mini Blush Glow Duo kost € 14,95 en is verkrijgbaar bij Lookfantastic Nederland.

Wat vind jij van dit duo?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?