web analytics

Natasha Denona Mini Glam palette review

Als je vaak make-uptutorials bekijkt op Youtube kun je niet meer ontsnappen aan de Natasha Denona hype. Haar oogschaduw palettes zijn de laatste jaren óntzettend populair op internet en dat zou geheel terecht zijn.

De oogschaduw van Natasha Denona zou blijkbaar de allerbeste (en duurste) op de markt moeten zijn. Dat moest ik natuurlijk proberen! Ik besloot om klein te beginnen door het Natasha Denona Mini Glam palette te bestellen.

Als je benieuwd bent naar mijn Natasha Denona Mini Glam review, lees dan zeker verder!

Als je aan Natasha Denona denkt denk je automatisch aan oogschaduw. Ze staat vooral bekend om haar grotere eyeshadow palettes, vaak met een hoog prijskaartje.

De Youtube guru’s zijn er dol op maar ook make-up artists en ‘normale consumenten’ zijn dol op haar oogschaduw.

Ik wou niet meteen € 200 spenderen aan een palette want als het z’n geld toch niet waard bleek te zijn, dan is dat natuurlijke enorme geldverspilling.

Gelukkig heeft Natasha Denona de laatste tijd ook een aantal kleinere palettes gelanceerd. Deze Mini palettes bevatten slechts 5 kleurtjes en hebben een veel aangenamere prijs 😉 !

Natasha Denona Mini Glam

Het palette dat ik in dit artikel laat zien is het Natasha Denona Mini Glam palette. De naam doet het al vermoeden: met dit palette kun je dé perfecte glam look creëren.

Binnen het Mini Glam palette vind je vooral bruin- en taupetinten terug. Classy en chique zonder meteen overdreven te zijn.

Door de afwisseling van de matte en de shimmery tinten is dit een zeer compleet palette, ondanks dat het misschien niet zoveel kleurtjes bevat. Dit maakt het palette ook perfect om mee te nemen.

LEES MEER: Natasha Denona I Need A Nude lipstick review

Natuurlijk zijn jullie vooral benieuwd naar de kwaliteit. Ik kan je dit alvast zeggen: mensen die vol lof over Natasha Denona spreken hebben helemaal gelijk.

Het Natasha Denona Mini Glam palette moet echt het beste palette zijn dat ik in mijn stash heb (en ik heb 58 eyeshadow palettes in totaal…).

Zowel de shimmery als de matte tinten zijn enorm goed gepigmenteerd, blenden fantastisch en blijven ook gewoon intens eens aangebracht op het ooglid.

Ze zijn zo verschrikkelijk makkelijk om mee te werken. De oogschaduw werkt gewoon voor zichzelf, je moet bijna geen moeite doen om er iets moois van te maken.

Erg om te zeggen maar dit smaakt naar meer. Het is al lang geleden dat ik zo’n consequent goede formule geprobeerd heb.

Natuurlijk zijn er heel wat andere merken die mooie (en goedkopere) oogschaduw maken maar vaak merk je binnen bepaalde palettes dat de kwaliteit heel erg wisselt.

Zeker matte tinten zijn vaak moeilijk om écht goed te maken, laat staan om deze exact hetzelfde als de shimmery oogschaduw te maken.

Binnen het Natasha Denona Mini Glam palette is elke oogschaduw kwalitatief even goed en even makkelijk om mee te werken. Ik ben helemaal overtuigd!

Benieuwd geworden? Het Natasha Denona Mini Glam palette kost € 27,95 en is verkrijgbaar bij Lookfantastic Nederland.

Wat vind jij van dit palette?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?