Natural You Box: natuurlijke dierproefvrije cosmetica

Tegenwoordig worden we ons steeds meer bewust van alle producten die we gebruiken. Wat smeren we nu eigenlijk op ons lichaam en waar komen deze producten precies vandaan? Een zeer belangrijke ontwikkeling als je het mij vraagt! Toch kan het best lastig zijn om te beginnen met natuurlijke dierproefvrije cosmetica, zeker als je er helemaal niets over weet. Daarom komt er binnenkort een handig initiatief uit: de Natural You Box. In dit artikel vertel ik er meer over.

Natural You Box

Natural You Box is een gloednieuw initiatief, opgestart door twee zussen uit België. Deze zusjes wouden de natuurlijke en dierproefvrije cosmetica bekender maken bij het publiek. Daarom lanceren ze in december een gloednieuwe webshop waar je al deze cosmetica kan aanschaffen. Als aanvulling daarop komen ze ook met een gepersonaliseerde en gecategoriseerde beautybox, waardoor je al deze merken nog beter kunt leren kennen.

Het leuke aan deze box is dus dat ze hem volledig voor jou gaan personaliseren. Je krijgt dus telkens een nieuwe box toegestuurd met nieuwe en onbekendere merken, volledig afgestemd op jouw wensen.

Natural You Box

Ik kreeg een van de eerste sample boxes toegestuurd en ik was natuurlijk enorm benieuwd! Ik gebruik steeds vaker natuurlijke merken maar voor mij is het toch grotendeels onbekend terrein.

In mijn persoonlijke box zaten de volgende vier producten:

  • Human+Kind Miracle Make-up Remover
  • Apeiron Natural Care Rozenwater Vitale spray & tonic
  • Dott. Nicola Farmacista Douchegel
  • Avril haarmasker met mango

Verder zat er ook een boekje in met een uitgebreide uitleg over de merken en de producten die in de box zaten. Ik vond het alleszins een leuke inhoud omdat ik nog geen enkel product uit de box geprobeerd had. Sommige merken zoals Avril en Human+Kind kende ik al wél en daar ben ik ook enorm positief over. Over Human+Kind heb ik eerder ook al een artikel geschreven! Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd en ik kijk er naar uit om alles verder uit te proberen.

Natural You Box

De webshop is nog niet live maar komt er wel stilaan aan! Ze zijn er achter de schermen in ieder geval druk mee bezig. De webshop wordt rond december verwacht, de boxen zullen later volgen omdat ze zeer zorgvuldig samengesteld worden.

Wil je op de hoogte blijven? Dan kun je Natural You Box volgen via Instagram en via hun website. Ik ben echt benieuwd naar het volledige concept en welke leuke merken ze allemaal gaan aanbieden!

Wat vind jij van dit concept?

Share:

1 Comment

  1. November 15, 2018 / 3:16 pm

    Wat een tof concept, en leuk om te zien dat natuurlijke make-up steeds bekender wordt! Leuk ook dat boekje erbij. Die make-up remover lijkt me heel fijn, ik vind Human+Kind een erg goed merk. Nog eventjes wachten op de boxen dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?