Nature & Senteurs Eau Fraiche Naturelle Kersenbloesem

Wist je al dat je ook bij de apotheek goed kunt scoren qua geuren? Je hoeft dus niet speciaal langs de parfumerie om lekker te ruiken! Een fijn merk uit de apotheek is Nature & Senteurs. Hun parfums bestaan voor het grootste deel uit natuurlijke ingrediënten en zijn dus goed voor mensen met allergieën. Ik gebruik de Nature & Senteurs Eau Fraiche Naturelle Kersenbloesem al een hele tijd en laat deze daarom graag aan jullie zien!

Als je nogal een slechte gezondheid hebt, dan kom je nu eenmaal vaak bij de apotheek. Ik sta meerdere malen per maand in mijn apotheek voor nieuwe medicatie of om mijn anticonceptiepil op te halen. Terwijl ik sta te wachten zie ik dan alle mooie beautyproducten staan en dan kan ik het niet laten om ze te proberen.

Een merk dat me een tijdje geleden opviel was Nature & Senteurs. Bij mijn plaatselijke apotheek hadden ze een aantal geuren staan van dit merk, inclusied testers. Ik probeerde tijdens het wachten de Nature & Senteurs Eau Fraiche Naturelle Kersenbloesem en ik was gelijk verkocht.

De geur van kersenbloesem is over het algemeen heel zacht, lief en vrouwelijk. Dat is ook bij deze geur zeker het geval. De naam zegt eau fraiche en dat is het ook zeker. Het is namelijk hét ideale zomergeurtje in mijn ogen. Hij is ook licht genoeg om als bodysplash te gebruiken over het hele lichaam, lekker verkoelend bij warme temperaturen. Het enige nadeel hiervan is dat hij dus wel veel sneller vervliegt in vergelijking met een klassiek parfum of een eau de toilette.

Het fijne aan deze geur is dat hij dus voor 95% uit natuurlijke ingrediënten gemaakt is. Moest je dus nogal snel allergisch reageren op gewone parfums, dan moet je hier zeker eens naar kijken. Het is dus ook volledig vrij van parabenen en kleurstoffen dus ook handig moest je hier allergisch op reageren!

Hij bevat tevens ook een zeer lage hoeveelheid aan alcohol, zeker in vergelijking met traditionele parfums. Alcohol durft plekken geven op kleding en op de huid, zeker als je in aanraking komt met de zon. Ook verandert de geur snel als je in de zon komt als er een hoge concentratie aan alcohol in verwerkt zit. Bij deze geur zit je dus wel safe!

Ik ben dus echt heel erg blij dat ik deze Nature & Senteurs Eau Fraiche Naturelle Kersenbloesem ontdekt heb bij mijn apotheek. Het is zo’n heerlijke frisse lieve geur die ik er graag bij pak in de lente en de zomer. Ik word gewoon instant blij door de geur!

Je vindt de producten van Nature & Senteurs dus bij de apotheek maar ook online zijn ze te vinden. Bij apotheek Optiphar hebben ze alle Nature & Senteurs geuren in het assortiment zitten aan de prijs van € 12,15 voor 30 ml, zeer goed te doen dus!

Ben jij dit merk al eens tegengekomen? 

Share:

1 Comment

  1. June 1, 2018 / 6:52 pm

    Ik kende het merk nog niet! Vind de verpakking allesinds heel leuk, en de geur lijkt me ook wel wat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?