web analytics

Natuurlijke deodorant van Wild

We kunnen er tegenwoordig bijna niet meer omheen: plastic. Werkelijk alles wordt verpakt in plastic waardoor we een gigantische afvalberg creëren. En ja, ook onze cosmetica doet deftig mee. Daarnaast zit onze cosmetica tegenwoordig ook nog eens vol bewaarmiddelen, hormoonverstorende stoffen en andere zaken die je eigenlijk liever niet op je lichaam wilt smeren.

Gelukkig heb je tegenwoordig Wild, een merk van deodorant dat de wegwerpcultuur van cosmetica wilt bestrijden met hoogwaardige producten op basis van volledig natuurlijke ingrediënten.

Klinkt natuurlijk allemaal heel erg goed maar werkt het ook daadwerkelijk zo goed als ze beweren? Ik testte het voor jullie uit en vertel in dit artikel graag meer over de producten van Wild!

Wat is het toch lastig om een fijne deodorant te vinden die goed werkt maar tegelijkertijd ook vrij is van schadelijke stoffen! De laatste jaren komen er steeds meer onderzoeken naar boven die aanhalen dat het aanbrengen van aluminium zo kortbij de oksel- en borstklieren schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Ik gebruik dus persoonlijk liever geen aluminium meer in mijn deodorant, al is het dan dus moeilijk om een deodorant te vinden die wel echt goed genoeg beschermt tegen zweten. Zeker nu ik stilaan bezig ben om mijn lichaam voor te bereiden op een toekomstige zwangerschap schrikken al die schadelijke stoffen mij al helemaal af.

Gelukkig zijn er inmiddels de producten van Wild. Wild is een natuurlijk merk dat sterk inzet op het verkleinen van de afvalberg. Dankzij hun unieke plasticvrije, composteerbare navullingen creëer je veel minder afval omdat je hun Wild case telkens opnieuw kunt hergebruiken.

Ook zijn hun producten volledig natuurlijk, vegan, cruelty free én dus ook aluminium vrij!

Het concept werkt heel erg simpel. Je kiest een mooie case uit in een kleur die je leuk vindt en bestelt daarbij de navullingen. De navullingen zijn verkrijgbaar in een groot assortiment aan geuren, van lekker fris en poederig tot fruitig of tropische kokosnoot. De producten worden gewoon bij je thuis geleverd, zo simpel is het!

Je kunt ervoor kiezen om een abonnement aan te schaffen (dit is goedkoper) maar je kunt de producten ook gewoon los bestellen.

Eens je de refills en de case in huis hebt kan het plezier beginnen. Je klikt de refill super snel en makkelijk in de case en je kan het gelijk beginnen gebruiken. Eens je navulling leeg is kan je deze ook zeer makkelijk weer vervangen door een nieuwe.

Ik ben de Wild deodorant al een tijdje aan het uittesten en ik moet zeggen: ik ben écht fan!

Dit is de allereerste natuurlijke stick deodorant zonder aluminium die eindelijk alle zweetgeuren op een deftige manier tegenhoudt. Mijn oksels blijven de hele dag fris, zelfs bij warme temperaturen of tijdens het sporten. De geuren zijn ook allemaal heel erg lekker en aangenaam, zeker niet te storend of te opvallend.

Sinds ik de Wild deodorant ontdekt heb ben ik nog geen enkele keer teruggegaan naar mijn oudere stick deodorants. Ik mis de aluminium helemaal niet en voel me nu toch een stuk geruster dat ik uitsluitend veilige en natuurlijke ingrediënten aanbreng bij mijn oksels!

Dat ik daarnaast ook nog eens bijdraag tot een schonere, propere wereld en dat alles cruelty free en vegan is maakt het natuurlijk alleen nog maar beter. Met de Wild deodorant zorg ik niet alleen goed voor mijzelf maar ook goed voor de natuur!

Zelf eens proberen? Via de Wild website kun je zowel de cases als de refills bestellen. Met de code AMYTWINTIG krijg je ook nog eens 20% korting dus het ideale moment om de producten eens uit te proberen!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

 1. July 25, 2023 / 9:01 am

  Oh hier ben ik ook al een tijdje benieuwd naar! Hoor er zoveel goeds over!

 2. Claudia Van liempt
  December 2, 2023 / 12:00 pm

  Top product
  Zelf mijn puberzoon heeft hier veel baat bij
  Wij gebruiken het allemaal en zelfs mijn moeder en vriendinnen zijn om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?