web analytics

Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel review

Gel-crèmes zijn ideaal voor mensen met een vochtarme huid. Ze trekken snel in en verstoppen de huid niet maar zorgen wel voor voldoende hydratatie. Ik ben er fan van!

Een van mijn favorieten van de afgelopen tijd is de Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel. Deze crème geeft een lekkere hydratatieboost aan de huid zonder aan te voelen als een dikke, plakkerige crème.

In dit artikel vertel ik er graag meer over. Kijk je mee naar mijn Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel review?

Als je een vochtarme, een gecombineerde of een vette huid hebt is een dagcrème in gelvorm altijd wel aan te raden. Dit soort dagcrèmes zijn ideaal voor deze huidtypes omdat ze snel intrekken en geen dikke laag op de huid leggen maar tegelijkertijd wel voldoende verzorging bieden.

Als je een crème gebruikt die te rijk of te dik is zal je al snel merken dat de huid te hard gaat glimmen of dat er zelfs puistjes zullen ontstaan. Met een gelcrème ga je dit soort problemen vermijden.

Ik heb zelf ook een vochtarme/gecombineerde huid waarbij vooral mijn wangen vrij droog aanvoelen en mijn T-zone heel snel gaat glimmen. Mijn voorkeur gaat dus ook uit naar dit soort gelcrèmes.

Mijn favoriet van de laatste jaren is de Aqualia Thermal van Vichy maar de laatste tijd heb ik een andere, waardige vervanger gevonden: de Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel.

De Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel is, zoals de naam al doet vermoeden, een echte gelcrème die voornamelijk bedoeld is om veel hydratatie aan de huid te geven.

Hij heeft een hele dunne structuur en voelt bijna aan als water als je hem aanbrengt op de huid. Hierdoor trekt hij ontzettend snel in en voel je hem vrijwel na het aanbrengen niet meer op de huid zitten. Dit zorgt er dus ook voor dat dit dé ideale crème is om ‘s ochtends voor je make-up aan te brengen.

Ondanks dat hij zo dun is doet hij wel genoeg voor de huid. Hij hydrateert de huid lekker stevig en zorgt ervoor dat eventuele droge plekjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dit doet de crème zonder de huid te vet of te glimmend te maken. Hij droogt zelfs een beetje mat op, wat voor een gemengde huid natuurlijk ideaal is.

Ik gebruik de Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel iedere ochtend als dagcrème en mijn huid is er zeker van opgeknapt.

Mijn huid oogt veel gezonder en minder dof maar gaat niet extra glimmen. Het ziet er gewoon allemaal veel beter uit én mijn huid voelt ook gewoon veel comfortabeler aan.

Heb je dus zelf ook een vette, vochtarme of gecombineerde huid? Dan kan ik deze gelcrème van Neutrogena zeker aanraden!

De Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel kost rond de € 10 en is verkrijgbaar bij de (online) apotheek zoals bv. bij Pharmamarket. Pharmamarket verzendt boven de € 49 gratis naar België en Nederland.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?