New in: Nuxe producten

Nuxe is een merk dat je al jaren terug kunt vinden in mijn stash. Ze hebben echt heerlijke producten die werkelijk doen wat ze beloven. Toen ik hoorde dat mijn lokale apotheek nu ook Nuxe verkocht was ik natuurlijk helemaal enthousiast! Na wat professioneel advies kan ik dus ook weer een heleboel nieuwe producten toevoegen aan mijn stash, die ik vandaag graag aan jullie laat zien.

Nuxe is een apothekersmerk dat al een hele tijd meegaat. Je kent ze waarschijnlijk van hun Huile Prodigieuse, wat wereldwijd dé bestverkochte olie is. Ze hebben echt heerlijke producten en ik gebruik het merk al langere tijd met veel plezier.

 

Ondanks dat ik al bekend ben met het assortiment vind ik het nog steeds leuk om advies te krijgen, zeker van mensen die mijn huidtype door en door kennen. Mijn droge en gevoelige huid durft soms nog al eens lastig zijn dus ik ben blij dat ik bij mijn apotheek altijd goed terecht kan voor advies.

Dankzij dit advies besloot ik om de Nuxe Crème Fraîche de Beauté te proberen. Dit is een hele rijke crème die speciaal ontwikkeld is voor de droge tot zeer droge huid die ook zeer gevoelig is. Klinkt echt gewoon zoals mijn huid dus ik ben hier echt heel erg benieuwd naar! Hij zou tot 48 uur moeten hydrateren dus dat klinkt veelbelovend. Je kunt hem zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken.

Een andere ‘nieuwe’ crème is de Nuxe Nuxellence Éclat. Als je mij al even volgt dan heb je deze crème al vaker voorbij zien komen. Ik heb deze al een aantal keer gehad in sampleformaat dankzij de Nuxe adventskalenders. Het is een lichte dagcrème die voor een stralende huid zorgt. Ik heb hem dus al vaker geprobeerd en ben echt heel erg tevreden. Fijn om deze full size te hebben nu!

Nuxe maakt niet alleen fijne gezichtsverzorging, ook het lichaam mag niet overgeslagen worden! Deze Deliciously Nourishing Body Scrub komt uit de Rêve de Miel lijn, een lijn die ik echt geweldig vind. De lijn is, zoals de naam al doet vermoeden, op basis van honing en dat is zeer goed voor de huid. Honing werkt namelijk ontstekingsremmend en verzorgend en heeft dus een zeer goede werking op de huid!

Deze scrub is voornamelijk bedoeld voor mensen met een droge en gevoelige huid dus ik ben hier zeer benieuwd naar! Met de zomer in aantocht is een goede scrub onmisbaar.

Bij aankoop van minstens 1 full size product kreeg je ook een hele hoop stalen mee. Super tof natuurlijk aangezien ik de meeste van mijn Nuxe producten ontdekt heb via stalen. Er zitten twee luxe samples in van de Hand and Nail Cream uit de Rêve de Miel lijn (aanrader!) en een Nuxellence Detox crème. Ik neem de luxe samples van Nuxe altijd mee op reis in mijn handbagage dus altijd fijn om weer wat extraatjes te hebben.

Verder zaten er ook nog een hele hoop sachetjes bij. Waaronder ook van de Aquabella lijn, die ik nog nooit geprobeerd heb. Deze ga ik dus ook zeker eens proberen!

Ik heb dus weer een hele hoop fijne producten om mijn huid eens goed mee te verwennen. Moesten jullie graag een review willen zien van een van deze producten, laat het me dan zeker weten!

Ben jij al bekend met de producten van Nuxe?

1 Comment

  1. June 17, 2018 / 9:44 pm

    Het ziet er goed uit zeg, mooie en strakke producten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?