New in: Zuid-Koreaanse beauty

Ik ben inmiddels alweer even terug uit Zuid-Korea maar ik had jullie nog niet uitgebreid laten zien wat ik allemaal gekocht had. Ik heb namelijk best wel wat make-up en skincare gekocht want K-Beauty is gewoon té leuk om te laten liggen. Als je benieuwd bent naar al mijn nieuwe Zuid-Koreaanse beauty producten, lees dan zeker verder!

Etude House

Het is al lang geen geheim meer dat Etude House een van mijn favoriete merken is. Hun maskers en BB creams gebruik ik dan ook al jaren! Toen ik zag dat er meerdere Etude House winkels kortbij ons hotel lagen werd ik natuurlijk enthousiast.

Mijn nummer 1 doel in Seoul was het scoren van een aantal rode liptints. Ik ben dan ook zeer goed geslaagd bij Etude House! De liptints die ik gekocht heb zijn:

  • Dear Darling Water Tint in 02
  • Dear Darling Gel Tint in OR204
  • Dear Darling Water Gel Tint in RD306
  • Dear Darling Water Gel Tint in PK004

De namen lijken op zich allemaal zeer sterk op elkaar maar toch zit er wel degelijk verschil in. De Water Tint (in het ronde flesje) is een klassieke lip stain zoals bv de Benefit Benetint. De Gel Tint is, zoals de naam doet vermoeden, echt een dikkere gel die in je lippen trekt. De Water Gel Tints zijn dan weer lipstains met een glossy finish.

Natuurlijk kon ik Etude House ook niet verlaten zonder een jaarvoorraad aan maskers in te slaan. Jullie weten misschien al wel dat Lemon en Collagen mijn favoriete Etude House maskers zijn dus natuurlijk moest ik er voldoende meenemen!

Gelukkig was er een hele fijne deal bij Etude House. De maskers werden verpakt in pakketjes van 10 en het was 1 pakje kopen, 1 pakje gratis. Ik had dus iets van een 20 maskers voor omgerekend 8 euro. Wat een geweldige deal voor zo’n fijne maskers!

Het laatste product dat ik kocht bij Etude House was het Play Color Eyes palette in Wine Party palette. Ik had dit palette al zo lang op mijn wishlist staan maar besloot om het gewoon ‘bij de bron’ te kopen.

Wine Party is een palette dat geïnspireerd werd op wijn. De kleuren zijn allemaal warm en er zitten dus ook veel roodtinten in het palette. Zelfs in de verpakking zie je het wijnthema goed terugkomen. Echt een zeer fijn palette!

Holika Holika

Holika Holika is ook een zeer uniek merk, al is het dus wel een stuk minder speels dan Etude House. Ze hebben veel producten met Aloë Vera, waaronder deze Aloë 92% shower Gel. Deze douchegel is nu met dit weer écht ideaal als je je huid even flink wilt verkoelen.

Bij Holika Holika hebben ze ook een heleboel fijne maskers, deze maskertjes zijn ook een stuk luxueuzer dan die van Etude House. Dit Charcoal Mask heb ik nog niet geprobeerd maar ik hou jullie op de hoogte!

En het allerleukste aan Holika Holika is dat je het hier ook gewoon kunt kopen. Je hoeft niet speciaal naar Seoul of Zuid-Korea, je kunt het merk namelijk ook gewoon bij LookFantastic Nederland kopen!

Tony Moly

Last but not least ben ik ook nog bij Tony Moly geweest. Ik ging binnen voor enkel een cushion foundation en bij het binnengaan van de winkel werd me meteen een masker in mijn handen geduwd.

Dit wordt in Myeongdong vrij vaak gedaan als manier om klanten binnen te lokken. Er staan dus vaak verkopers buiten aan de deur om gratis maskers uit te delen. Als je besluit een masker aan te nemen duwen ze je een winkelmandje in je handen en duwen ze je als het ware naar binnen. Eens je binnen bent loopt er meteen een verkoper op je af zodat je je half verplicht voelt om iets te kopen.

Ik moest sowieso in de winkel zijn voor een cushion foundation dus ik nam het gratis maskertje natuurlijk met veel plezier aan. Ik ging buiten met een Double Essence foundation voor de droge huid, een Green tea sheet mask en twee liptint samples.

Ik heb dus best wel veel leuke dingen gekocht en ben nu alles volop aan het gebruiken en aan het testen. Van het Etude House Play Color Eyes palette in Wine Party staat er al een review online.

Van de andere producten zullen er ook nog reviews volgen moesten jullie daarin geïnteresseerd zijn! Het lijkt me sowieso ook wel leuk om alle liptints voor jullie te swatchen en dan onderling met elkaar te vergelijken. Moesten er dus nog verzoekjes zijn, laat het me dan zeker weten.

Welk product vind jij het leukst? 

Share:

2 Comments

  1. Roos
    July 23, 2019 / 11:11 am

    Leuk om onbekende producten te zien! Ben benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?