New in: Ziaja producten voor de zomer

Het is zomermaand hier op The Pink Perfectionist en daarom wil ik jullie graag wat nieuwe producten laten zien. Laatst kwam er een leuk doosje van Ziaja binnen, een merk dat ik nog nooit eerder heb laten zien. Ik bestelde een aantal heerlijke producten die perfect geschikt zijn voor de zomer. Hier is alvast een sneak peek!

Ziaja-1

Als ik mijn huid ga voorbereiden zijn er een paar producten waar ik altijd naar grijp. Ik hou er vooral van om een mooie egale huid te hebben, zowel bij mijn lichaam als bij mijn gezicht. Voor mijn lichaam gebruik ik dan graag een goede scrub, die mijn huid kan voorbereiden op de zon én op de zelfbruiner. Voor mijn gezicht ga ik dan vaak voor een milde scrub of voor een fijne peeling. Ik heb dus bij Ziaja ook voor een scrub en een peeling gekozen! Last but not least is er ook nog een product waar je bruiner door zou moeten worden waar ik héél benieuwd naar ben.

Dit zijn alle producten nog eens apart:

Ziaja-2

Cacao Boter Lichaamsspray (€ 4,69)

Deze spray kun je zowel in de buitenzon als onder de zonnebank gebruiken en zou het bruiningsproces moeten versnellen. Ik gebruik sowieso al altijd een speciaal product in de zon en onder de zonnebank, alleen zijn deze producten vaak vrij prijzig. Moest dit product echt iets zijn dan spring ik een gat in de lucht!

Ziaja-3

Zeealg Enzyme Peeling (€ 4,19)

Deze peeling is vooral bedoeld voor een 30+ huid maar goed, ik was er toch enorm naar benieuwd geworden. Deze peeling bevat zeealgen en belooft om de huid te reinigen en te laten stralen door alle dode huidcellen los te weken. Ik draag in de zomer niet graag foundation of BB cream dus dan wil ik wel dat mijn huid er top uitziet, hopelijk gaat deze peeling mij daarbij helpen.

Ziaja-4

Sinaasappel Douchescrub (€ 5,99)

Een goede scrub is echt een must voor mij, zeker aangezien ik nu weer vaker zelfbruiner ga gebruiken. Deze ruikt echt héérlijk naar sinaasappelsnoepjes en dan niet op een chemische manier. Je mag hem volgens Ziaja 2 tot 3 keer per week gebruiken dus hopelijk is hij lekker mild maar wel effectief.

Ik ga de producten dus alleszins nog wat uitgebreider testen en dan hoor je snel nog een update van mij! Vooral naar de spray ben ik erg benieuwd want ik ga deze zowel onder de zonnebank als in de buitenzon uitproberen. Hopelijk is er dus snel weer wat zonneschijn zodat ik alles, in naam van de wetenschap *uhum*, kan gaan uitproberen. De producten van Ziaja zijn verkrijgbaar via hun website.

Ben jij al bekend met de producten van Ziaja?

4 Comments

 1. Astrid
  June 2, 2016 / 6:38 pm

  Ik ben echt fan van dit merk! Ben benieuwd naar je bevindingen.

 2. Saraya
  June 2, 2016 / 9:52 pm

  Leuke producten, ik ben benieuwd naar je update 🙂
  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?