Newpharma Korres unboxing

Sinds ik mijn blog begonnen ben heb ik een heleboel nieuwe producten en merken ontdekt. Het Griekse merk Korres is een van die merken. Ik leerde het merk kennen door een Deautybox en vond het zeer prettig in gebruik maar verder was ik er niet zo bekend mee. Toen online apotheek Newpharma vroeg of ik een doos vol Korres producten wou ontvangen zei ik dus zeker geen nee! In dit artikel laat ik jullie deze mooie doos zien en vertel ik ook al wat meer over het merk.

Newpharma Korres

Korres is een merk dat toch al een hele tijd meegaat. Zoals ik in de intro al zei: ik kende het merk al een tijdje dankzij de Deautybox. Ik heb even in de TPP archieven gesnuffeld en het blijkt dus dat hun body butter in een box in juli 2013 zat. Dat is inderdaad al even geleden! Ik weet nog dat ik in het begin echt geen fan was van de geur maar nadien vond ik hem steeds beter en beter worden. Later kocht ik zelfs nog een nieuwe flacon omdat de geur me toch wist te bekoren!

Voor mij was Korres dus een beetje nostalgisch omdat het me deed terugdenken aan de absolute beginjaren van mijn blog. Van hun huidverzorging was ik dus al tevreden maar natuurlijk wou ik graag wat meer producten proberen!

Daarom stuurde online apotheek Newpharma me een doos vol producten op. In deze doos vond ik een heleboel mooie producten terug, gaande van skincare tot make-up. Leuk want ik had nog nooit eerder make-up van Korres geprobeerd!

Newpharma Korres

In de doos zaten dus een aantal mooie verzorgingsproducten, zowel full size als travel size. Deze producten zaten er allemaal in:

 • Japanese Rose douchegel
 • Lavender Blossom Body Milk
 • Saffraankrokus Elixir Anti-Age
 • Extra Care Aloë Vera lippenbalsem
 • Care & Colour Wild Berries lippenbalsem

Ik ben vooral benieuwd naar de body butter en de crème. De geur van de lotion sprak me echt gelijk aan, wat een heerlijke geur zeg! Hij heeft een zalige lavendelgeur die totaal niet te sterk of te chemisch overkomt, wat bij veel lavendelgeuren wél het geval is. Dit is dus wel een fijne verrassing! De crème met saffraan lijkt me ook heel erg speciaal dus die ga ik ook snel proberen.

Newpharma Korres

Er zat verder dus ook nog wat make-up in de doos. Ik wist helemaal niet dat Korres make-up had dus ook hierdoor werd ik aangenaam verrast. In de doos zaten de volgende producten:

 • Twist Lipstick in Impos Red
 • Twist Lipstick in Dusty Pink
 • The Blushed Nudes oogschaduw palette

Hoe goed ziet dat palette er uit? De glans die van de oogschaduw afkomt is echt abnormaal mooi. Ook de lipsticks lijken me heel erg fijn in gebruik! Na een eerste swatch test zijn ze alvast goedgekeurd qua kleur, de houdbaarheid ga ik wel nog uitgebreider moeten testen.

Newpharma Korres

Ik ga dus snel aan de slag met al deze mooie producten. Stiekem zijn mijn verwachtingen wel heel hoog aangezien ik weet dat Korres zo’n fijn merk is. Op het eerste zicht lijken deze producten ook diezelfde weg in te slaan maar je weet het natuurlijk nooit zeker. Ik ga alles zeer uitgebreid testen en later nog voor jullie reviewen. Hou mijn blog dus zeker in de gaten voor meer Korres nieuws!

Wil je zelf graag al eens iets van Korres proberen? Bij online apotheek Newpharma kun je al deze producten dus zeer makkelijk terugvinden.

Wat vind jij van de inhoud van deze Newpharma Korres box?

Share:

9 Comments

 1. March 27, 2018 / 7:07 am

  Nee ik had er echt nog nooit van gehoord. Maar de producten die je kreeg zien er mooi uit!

 2. March 27, 2018 / 9:19 am

  Ken het merk ook nog niet maar ziet er wel mooi uit benieuwd naar je bevindingen eerdaags

 3. March 27, 2018 / 11:20 am

  Ik hoop dat je verwachtingen je niet in de weg gaan staan. Veel plezier met gebruiken.

 4. March 27, 2018 / 12:41 pm

  wat leuk inhoud. Mooie producten zitten er in. En de box is ook mooi

 5. Kimberley
  March 27, 2018 / 2:52 pm

  Wat gaaf om zo’n box te proberen! Ik ken het product niet. Maar het heeft een goede uitstraling.

 6. Marjolein Goedhardt
  March 27, 2018 / 3:30 pm

  Helemaal nieuw voor me en dat is leuk van blogs afstruinen voor nieuwigheden

 7. March 28, 2018 / 9:10 am

  Mooie inhoud. Vooral het oogschaduwpalette vind ik er erg goed uit zien!

 8. Debbythechocoholic
  March 31, 2018 / 3:40 pm

  Ik heb er al eens van gehoord, maar had geen idee wat ik mocht verwachten. Nu weet ik dat dus wel 🙂 De inhoud ziet er heel goed uit!

 9. April 4, 2018 / 5:11 pm

  Ohh ik vind Korres echt een fijn merk! Wist niet dat ze zoveel verschillende dingen hadden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?