web analytics

Nieuw: Batiste Stylist, de XXL Volume Spray

Ik hou van producten die lekker makkelijk zijn maar tegelijkertijd toch veel resultaat leveren. Van die producten die binnen de minuut je look van 0 naar 100% halen. Een goed voorbeeld van zo’n product is de gloednieuwe Batiste Stylist.

Deze XXL Volume Spray zorgt voor extra veel (langhoudend) volume in het haar. Het product werkt makkelijk én snel waardoor het meteen goedgekeurd werd door mij!

In dit artikel vertel ik er daarom graag meer over! Kijk je mee?

Extra volume in je haar dankzij een volume spray

Volume sprays zijn een makkelijke en snelle manier om je kapsel naar een hoger niveau te tillen. Je brengt ze gewoon aan dichtbij de haaraanzet, masseert het wat in et voila: het poeder in de spray zorgt ervoor dat je roots goed omhoog blijven staan voor extra veel volume.

Toch is het niet altijd evident om een goede volumespray te vinden. Vaak laten ze een witte waas achter op het haar of nog erger: ze laten het haar vet aanvoelen.

Ik heb al ontelbaar veel volumesprays geprobeerd en alhoewel ik het extra volume fantastisch vind, ik blijf ze gewoon nooit gebruiken omdat ze mijn haar vies en plakkerig maken.

Daarom was ik erg benieuwd naar de nieuwste Batiste Stylist volumespray. Als het op droogshampoo aankomt is Batiste ook het enige merk dat ik blijf gebruiken dus dan moet de spray vast ook wel goed zijn!

Hoe werkt de Batiste Stylist Spray?

De Batiste Stylist Spray werkt net zoals iedere andere volume spray, je gebruikt hem in drie makkelijke stappen:

  1. Schud de Batiste™ Stylist voor gebruik
  2. Spray 30 cm van je haaraanzet af
  3. Masseer de haaraanzet tot het product volledig in het haar gewerkt is

Eens het product volledig in je haar zit merk je gelijk een gigantische volumeboost. Het tilt de haaraanzet echt goed omhoog waardoor het direct lijkt alsof je veel meer haar hebt dan je daadwerkelijk hebt.

En ook zeer belangrijk: het haar voelt dus NIET of plakkerig aan zoals bij alle andere volumesprays het geval is. Het haar voelt wel iets steviger en plakkeriger dan normaal als je er echt hard over gaat wrijven maar het oogt zeker niet vet of vies.

Daarnaast verzorgt de Batiste Style het haar ook nog eens. Het product werd doordrenkt met keratine om het haar sterk te houden en bevat voedende Inca Inchi-olie. Zo kun je het haar op een gezonde manier stylen en krijg je een volumineuze én glanzende look.

Ben je dus nog op zoek naar een fijne spray voor wat extra volume in je haar maar je wilt niet dat je haar er vies of plakkerig uit gaat zien? Dan moet je deze nieuwe Batiste Stylist spray zeker eens proberen.

Je vindt hem voor € 6,49 (200 ml) bij Kruidvat en Etos in Nederland of bij Kruidvat en Di in België.

Heb jij de producten van Batiste al geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?