web analytics

Batiste Wonder Woman droogshampoo

Ken je dat gevoel alsof je coupe zo’n ramp is dat een superheld je haar moeten komen redden? Wel, geen nood want Wonder Woman is hier om al je haarproblemen op te lossen in de vorm van een gloednieuwe droogshampoo.

Batiste, de #1 op het vlak van droogshampoos, lanceerde namelijk recent een Wonder Woman droogshampoo in samenwerking met Warner Bros. Ik heb het product inmiddels al uitgebreid getest en natuurlijk ook goedgekeurd.

Ben je ook benieuwd geworden? Lees dan zeker verder!

De droogshampoos van Batiste

Batiste is dé referentie als het aankomt op droogshampoo. Ze draaien al ettelijke jaren mee in de beautywereld en lanceren steeds nieuwe geuren en varianten die vrijwel meteen een cultstatus krijgen.

Het fijnste aan deze droogshampoos is dat ze geen witte was nalaten, fijn zijn in gebruik en ook nog eens redelijk goed betaalbaar zijn. Doordat ze in zoveel verschillende geuren en formaten komen zit er ook voor iedereen wel een geschikt exemplaar tussen.

Mijn persoonlijke favorieten die ik telkens opnieuw koop zijn Rose Gold, Cherry en de nieuwste Batiste Stylist XXL Volume Spray.

Nieuw: Batiste Wonder Woman droogshampoo

Sinds kort is er dus ook weer een nieuwe droogshampoo toegevoegd aan het assortiment en dat is deze Batiste Wonder Woman.

De Wonder Woman droogshampoo werd natuurlijk geïnspireerd op Wonder Woman en is dus ook in samenwerking met Warner Bros. Je ziet het al meteen aan de verpakking: dit product is voor echte powervrouwen.

Deze nieuwe droogshampoo heeft als geurnoten bergamot, jasmijn, freesia en amandel waardoor hij lekker fris en bloemig ruikt. De ideale geur voor de zomer als je het mij vraagt!

Qua werking is deze Wonder Woman ook weer even fijn als alle andere Batiste droogshampoos. Je sprayt een kleine hoeveelheid in je haar en je krijgt meteen een frisse coupe en extra volume in de plaats.

Door deze droogshampoo kun je je volgende wasbeurt weer makkelijk wat uitstellen en wat leven in je ‘second day hair’ blazen.

Heb je geregeld last van vet haar of ben je op zoek naar een product dat je coupe wat extra va-va-voom geeft tussen twee wasbeurten door? Dan is zo’n Batiste droogshampoo zeker iets van jou.

Als je fan bent van zomerse, bloemige geuren moet je deze Wonder Woman versie echt een keertje proberen!

Je vindt dit nieuwe product voor € 5,49 bij Etos (in Nederland) en Di (in België). 

Gebruik jij vaak droogshampoo?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?