Nieuw: Body&Bess Nutri Lift Mask (limited edition)

Ontzettend veel mensen missen het gevoel van een professionele gelaatsbehandeling. De luxe verwennerij en de zachte huid achteraf: het is nu eenmaal iets dat niet te evenaren valt.

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook heel wat opties om thuis datzelfde luxueuze gevoel te bekomen waaronder bv. dit nieuwe Body&Bess Nutri Lift Mask.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit heerlijke maskertje!

Body&Bess: een Belgisch merk

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen.

Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en worden proeven op dieren te allen tijde vermeden. Alle producten werden dermatologisch getest en goedgekeurd.

Het verhaal startte in 2013 met een eerste gamma verzorgingsproducten op basis van frambozenpitolie als hoofdbestanddeel voor de meest gevoelige en veeleisende huiden.

Sindsdien werd hun assortiment steeds verder uitgebreid en vind je tal van unieke producten terug bij het merk zoals bv. dit nieuwe Nutri Lift Mask, een speciaal limited edition maskertje voor het gelaat.

Nieuw: het limited edition Body&Bess Nutri Lift Mask

Body&Bess koos er in het verleden bewust voor om gezichtsmaskers enkel beschikbaar te stellen voor schoonheidsspecialistes. Op die manier kan de schoonheidsspecialiste iets extra aanbieden, in vergelijking met de gelaatsverzorgingen die men thuis kan doen.

Doordat de schoonheidssalons zolang gesloten bleven besloot Body&Bess echter om een uitzondering te maken en om het Body&Bess Nutri Lift Mask te verkopen aan particulieren.

Maar wat maakt dit maskertje nu zo speciaal? Wel, het masker werd niet specifiek ontwikkeld voor 1 bepaald huidtype maar kan juist door iedereen gebruikt worden.

Het werkt als volgt: Breng afhankelijk van de huidconditie (normaal/droog/zeer droog) een dunnere of dikkere laag van het masker aan. Na de inwerktijd, die varieert van 10 tot 20 minuten, is het masker bijna volledig opgenomen door de huid.

Het product herstelt de huidbarrière op natuurlijke wijze en zorgt voor een plantaardige aanvulling van onze huidlipiden.

Verder biedt dit masker een intensieve voeding en verzorging van het gelaat en geeft ze een weldoend anti-aging effect. Het masker versterkt de weerstand van de huid en doet de huid zichtbaar heropleven.

Als je dit maskertje gebruikt merk je dat je huid lekker gezond en comfortabel aanvoelt én dat het effect ook nadien nog lang genoeg blijft aanhouden. Dit is het ideale aanvulling voor je huid op momenten waarop je huid trekkerig en vervelend aanvoelt.

Verkrijgbaarheid

Wil je dit maskertje zelf eens proberen en het luxe gevoel van het schoonheidssalon bij je thuis ervaren? Dat kan gelukkig al tegen een zeer fijne prijs!

Het Nutri Lift Mask (25ml) is apart te koop voor €7,95 of in de Hydro Sensitive Nourishing Box €32,95. Binnen deze box krijg je naast het masker ook nog een Raspberry Micellar Cleansing Water, Tonic, Cleansing Milk en Hydra+ Day Cream.

Meer informatie over het merk en over hun verkooppunten vind je terug via de Body&Bess website.

Ga jij voor zo’n behandeling liever naar het schoonheidssalon of gebruik je de producten liever thuis?

Share:

1 Comment

  1. February 15, 2021 / 4:48 pm

    Wat een schattig tubetje! Ik vind hem heel fijn klinken. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?