web analytics

Nieuw: Clay & Glow Multi Masking Set

Mensen met een gecombineerde huid vinden het vaak lastig om hét juiste product voor hun huidtype te vinden. Voor sommige zones van het gelaat is een product te vet, voor andere zones doet een product dan weer te weinig. Gelukkig is er een goede oplossing en dat is multi masking.

Door te multi masken breng je per zone een specifiek product aan dat helpt om de problemen van die zone goed aan te pakken. Zo krijgt je hele huid de perfecte huidverzorging!

De ideale set om mee te beginnen is de gloednieuwe  Clay & Glow Multi Masking Set. Deze set bevat twee cultklassiekers van Clay & Glow: het Pink Clay Mask (voor de vette delen) en het Avocado Mask (voor de droge delen).

In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Multi Masking: dé oplossing voor huidproblemen

Multi Masking is dus ideaal om verschillende huidproblemen tegelijkertijd aan te pakken waardoor je sneller de huid van je dromen krijgt. Daarom combineerde Clay & Glow voor deze limited edition set twee van hun beste maskers.

Het Pink Clay Mask is een masker dat de huid helpt ontvetten en reinigen maar zonder de huid hierbij uit te drogen. Roze klei is namelijk veel milder voor de huid dan de standaard donkere klei die de meeste andere merken gebruiken.

Het Avocado Mask is dan weer lekker hydraterend en is perfect om vochtarme of droge gebieden aan te pakken. Het werkt ook heerlijk verkoelend en wordt ook goed verdragen door mensen met een gevoelige huid.

De combinatie van beide maskers zorgt er dus voor dat ieder stukje van je gelaat perfect verzorgd wordt en dat je meteen al een verschil kunt zien in elk gebied.

Ook interessant om te weten: beide maskers zijn vrij van PEGS en parabenen, dermatologisch getest en goedgekeurd, dierproefvrij en vegan (PETA approved) én ook nog eens lokaal gemaakt in Nederland.

Hoe gebruik je de Clay & Glow Multi Masking Set?

Je gebruikt de Multi-Masking Set als treatment in jouw huidverzorgingsroutine en kunt deze 2-3 keer per week gebruiken voor het beste effect. Dit zijn de stappen die je best doorloopt:

  1. Kies jouw favoriete masker en breng een dunne laag aan op de huid.
  2. Breng de Pink Clay Mask aan op de vettige zones en de Avocado Mask op de droge plekken. Bij mij is dat het Pink Clay Mask op de T-zone (voorhoofd, neus en kin) en het Avocado Mask op de wangen.
  3. Laat de maskers vervolgens 10 minuten opdrogen/intrekken.
  4. Spoel vervolgens af met warm water. You’re ready to glow!

Beide maskers werden ontwikkeld met het oog op een gevoelige huid waardoor werkelijk ieder huidtype, dus ook mensen met een gevoelig huidje, de producten probleemloos kunnen gebruiken. Hierdoor is de Clay & Glow Multi Masking Set ook perfect geschikt om als cadeau te geven.

De set is limited edition, kost € 39,95 en is verkrijgbaar via de website van Clay & Glow.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?