NIEUW: Essence Bloom Baby, Bloom! collectie

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar voor mij heeft de winter inmiddels lang genoeg geduurd. Ik kijk dan ook enorm uit naar alle nieuwe lentecollecties waaronder deze Essence Bloom Baby, Bloom! collectie.

Voor het maken van deze collectie werd Essence geïnspireerd door de prachtige kleuren van bloesems. De kleuren van de lentebloesems geven je gegarandeerd een frisse makeuplook en bezorgen je een goed humeur.

Dit zijn alle producten binnen de Essence Bloom Baby, Bloom! collectie:

Essence Bloom, Baby Bloom collectie eyeshadow palette

Eyeshadow Palette – € 7,99

Het Bloom Baby, Bloom! Eyeshadow Palette heeft negen charmante lentetinten – van felrood en roze tot frisgeel en intensblauw. De kleuren zijn geïnspireerd op een adembenemende bloemenzee.

De finishes variëren van mat tot metallic en sprankelende nuances en ze zijn allemaal zeer gepigmenteerd.

Essence Bloom, Baby Bloom collectie highlighters

Baked Highlighter – € 3,99

De Baked Highlighter in twee verschillende tinten zorgt voor een adembenemend, lichtreflecterend effect. De textuur met hoge dekking dekking is gemakkelijk aan te brengen; er is slechts een klein beetje nodig voor een mooi effect.

Je kunt de highlighter eenvoudigweg aanbrengen met een makeupkwast of je vinger en deze vervolgens op de jukbeenderen, onder de wenkbrauw of op de neusbrug te deppen om je gezicht een lenteachtige glow te geven. Het unieke bloemenpatroon geeft je een extra lentegevoel!

Essence Bloom, Baby Bloom collectie blushlighter

Blushlighter – € 3,99

In de stemming voor delicate, roze appelwangen en een frisse lente-look? Dan is deze Blushlighter perfect voor jou!

Met zijn zachte, romige textuur voelt het zeer licht aan op de huid tijdens het aanbrengen en laat het een metallic mat effect achter.

Healthy Glow Primer Oil – € 4,59

Van de lente moet je genieten met al je zintuigen! Daarom bevat de Essence Bloom Baby, Bloom! collectie niet alleen producten in heldere bloesemachtige kleuren, maar ook de Healthy Glow Primer Oil, die een egale finish biedt en de make-up een subtiele bloemengeur geeft.

Dankzij de voedende textuur bereidt het de huid perfect voor op de volgende toepassing van de foundation. De primer absorbeert snel en is niet vet.

Nectar Lipgloss – € 1,99

Shiny, Shiny – dat is het motto van deze Essence Bloom Baby, Bloom! collectie. Met deze Nectar Lipgloss, verkrijgbaar in rood en oranje, krijg je de meest glanzende en gezond ogende lippen.

Naast de adembenemende kleuren biedt het de delicate huid van de lippen ook een verwennerij dankzij de jojoba-olie en vitamine E-ingrediënten. Met de jumbo applicator kun je de bloemrijke glans royaal op je lippen aanbrengen waardoor elke stijl een frisse lente-look krijgt.


De Essence Bloom Baby, Bloom! collectie  is van maart tot april 2020 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. De producten zullen limited edition zijn dus hou je lokale Kruidvat goed in de gaten als je iets van deze collectie wilt scoren.

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?