web analytics

NIEUW: FOREO Luna 3 gezichtsborstels

FOREO is de referentie als het aankomt op reinigende borstels voor het gelaat. Ze worden gebruikt door menig celebrity, influencer en make-up artist. Ik heb zelf ook een FOREO Luna Play en kan bevestigen dat het zeker een verschil maakt in je huidverzorgingsroutine.

Sinds kort zijn er ook een aantal nieuwe FOREO’s op de markt gebracht: de FOREO Luna 3. De nieuwe Luna 3 en Luna Mini 3 maken gebruiken van de allernieuwste, geavanceerde technologie.

Benieuwd geworden? In dit artikel lees je meer over deze nieuwe borstels!

FOREO en de FOREO Luna

FOREO is een Zweeds merk dat bekend is geworden omwille van hun gezichtsreinigende toestellen. Ze waren zowat het eerste merk op de markt dat geavanceerde toestelletjes lanceerde.

Sindsdien hebben ze bij FOREO een enorm assortiment gecreëerd. Van kleinere goedkopere apparaten die zacht je gelaat reinigen tot full on toestellen die zelfs gezichtsmaskers kunnen opwarmen.

Kortom, je kunt het zo gek niet verzinnen of FOREO heeft het in hun assortiment.

De FOREO Luna lijn is een van de populairste productlijnen van het merk. De Luna is een unieke borstel die je huid dieper moet reinigen tijdens je huidverzorgingsroutine.

Nieuw: FOREO Luna 3

De nieuwste LUNA 3 beschikt zowel over een reiniging- en massagemodus. De borstel voor de reinigingsmodus bevindt zich aan de voorkant van de tool.

Met de reinigingsmodus geef je de huid in combinatie met je favoriete cleanser een zachte, maar diepe reiniging. De haartjes van de LUNA 3 zijn namelijk gemaakt van ultra-hygiënisch siliconen.

De haartjes van de LUNA 3

Deze kleine, maar lange haartjes geven niet alleen een diepere, maar ook een meer hygiënische reiniging.  Siliconen zijn namelijk zachter voor je huid dan wanneer je deze reinigt met je handen of met een plastic gezichtsreinigingsborstel. Hierdoor zal er geen beschadiging van de huid en poriën ontstaan zoals bij vele andere gezichtsborstels wél het geval is.

Door de lengte van de haartjes in combinatie met de tot wel 8.000 pulserende bewegingen per minuut die de LUNA 3 maakt, ook wel T-sonic™ pulsaties genoemd, wordt de huid grondiger gereinigd dan ooit te voren.

De massagemodus aan de achterkant van de LUNA 3 is speciaal ontworpen voor het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en geeft je daardoor een jonger uitziende huid.

Bij het gebruik van de massagemodus wordt een lagere frequentie T-sonic™ pulsaties gebruikt voor een effectieve en doelgerichte massage.

Verschillende varianten

De LUNA 3 bestaat uit 4 verschillende varianten: de roze LUNA 3 voor een normale huid, de blauwe LUNA 3 voor een gecombineerde huid en de paarse LUNA 3 voor een gevoelige huid. Daarnaast is de zwarte LUNA 3 for men speciaal ontworpen voor mannen.

De LUNA’s zijn verschillend door de dikte van de haartjes van de silliconenen borstelkop. De LUNA 3 voor de gevoelige huid heeft bijvoorbeeld minder dikke haren dan de LUNA 3 voor de normale huid.

Over het opladen van de LUNA 3 hoef je je geen zorgen te maken. Na één keer opladen gaat de LUNA 3 namelijk tot wel 650 keer mee.

FOREO LUNA Mini 3

Ook de LUNA mini 3 geeft je huid een grondige reiniging. De LUNA mini 3 is klein van formaat en daarom makkelijk om mee te nemen.

Zo gebruiken velen de LUNA mini 3 na een work-out in de sportschool. Na het sporten staan je poriën open, waardoor de kans groot is dat je huid bacteriën of zweet opneemt. Hierdoor kun je sneller onzuiverheden krijgen.

Wanneer je gebruik maakt van de LUNA mini 3 na een work-out, voorkom je dit en loop je met een schone huid de sportschool uit. Door gebruik te maken van de speciaal voor de LUNA mini 3 ontworpen Glow Boost modus, reinig je in 30 seconden je huid met FOREO’s T-sonic™ pulsaties en creëer je een stralende glow.

Deze tool heeft een 3-zone borstelkop waardoor deze geschikt is voor alle huidtypes. De LUNA mini 3 heeft aan de voorkant dunne aanraakpunten die ideaal zijn voor de diepe reiniging van de normale of de gevoelige huid. Aan de achterkant zijn de aanraakpunten wat dikker, waardoor deze geschikt is voor de vette huid.

Benieuwd geworden? De gezichtsborstels van FOREO worden o.a. verkocht bij Douglas.

Gebruik jij een speciale gezichtsborstel tijdens het reinigen?

1 Comment

  1. April 16, 2021 / 4:59 pm

    Ik ben gek op de Luna Foreo borstels!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?