web analytics

Nieuw: Garnier Ultra Doux No Rinse Conditioners

Amper 3% van het water op onze planeet geschikt is voor menselijke consumptie. Het is dus aan ons om hier zo lang mogelijk mee te doen en om zoveel mogelijk water te besparen.

Gemiddeld verbruiken we thuis 14 liter water om ons haar te wassen en te verzorgen met conditioner.  Door over te stappen op ‘leave-in’ producten kunnen we allemaal ons steentje bijdragen in de strijd tegen de wereldwijde watercrisis.  Garnier lanceert daarom de nieuwste Garnier Ultra Doux No Rinse Conditioners.

De Garnier Ultra Doux No Rinse Conditioners

De No Rinse Conditioners zijn ideaal om je haar te verzorgen zonder water te gebruiken. Ze zijn samengesteld uit 98% natuurlijke ingrediënten en dierproefvrij. Avocado, honing, kokosnoot, argan, haver … Garnier selecteerde de allerbeste natuurlijke ingrediënten om de Conditioners Zonder Uitspoelen te ontwikkelen. Van fijn en droog tot steil en krullend haar, alle haartypes komen aan bod.

De Garnier Ultra Doux No Rinse Conditioners zijn siliconenvrij en sulfaatvrij, bevatten geen minerale olie en kunstmatige kleurstof.

De nieuwe Conditioners voeden je haar tot 4 keer zoveel door een optimaal aantal geconcentreerde plantaardige oliën. De luchtige en crèmige textuur wordt meteen geabsorbeerd zonder dat het haar vettig aanvoelt.

Waarin verschilt deze conditioner met een gewone conditioner?

Traditionele conditioners zijn gemaakt om af te spoelen. De Garnier Ultra Doux No Rinse Conditioners zijn geformuleerd om optimaal te verzorgen zonder uit te spoelen of te verzwaren.

Verder werkt het gewoon zoals bij een standaard conditioner. Breng na gebruik van je shampoo een kleine hoeveelheid van de Conditioner aan op nat haar. Gebruik je vingers om het van halverwege de lengte tot in de punten te verdelen. Droog je haar nadien met een haardroger of laat het vanzelf drogen.

In totaal zijn er vier verschillende Garnier Ultra Doux No Rinse Conditioners:

  • Honey Treasures: een conditioner met honing van duurzame oorsprong, speciaal voor kwetsbaar en breekbaar haar
  • Zachtheid Van Haver: een conditioner met eerlijk verhandelde rijstzemelenolie, speciaal voor delicaat haar
  • Avocado-olie & Shea-boter: een conditioner met eerlijk verhandelde sheaboter, voor zeer droog of pluizig haar
  • Argan & Camelia: een conditioner met eerlijk verhandelde arganolie, voor droog en dof haar

Al deze formules zijn vegan (op Honey Treasures na), de verpakkingen werden gemaakt van karton én er werd 75% minder plastic gebruikt. Daarnaast werden de producten ook nog eens geproduceerd in een koolstofneutrale fabriek. De producten van Garnier zijn volledig cruelty free.

Benieuwd geworden? De Ultra Doux No Rinse Conditioner is beschikbaar vanaf januari bij Delhaize, Carrefour, Kruidvat en Di aan € 5,99 per stuk.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?