web analytics

Nieuw: ICI PARIS XL Skin Reset voor een vette huid

De ICI PARIS XL Skin Reset lijn is the new kid in town. Het skincare aanbod van ICI PARIS XL werd weer aangevuld met een volledig nieuw en compleet verzorgingsgamma met nieuwe formules. De producten van Skin Reset by ICI PARIS XL zijn specifiek voor een vette huid. Perfect voor iemand die last heeft van kleine imperfecties of puistjes.

Dit zijn alle nieuwe producten die je sinds kort bij de ICI PARIS terug kunt vinden:

Purifying lotion (hier te koop voor € 9,95)

Deze zuiverende lotion maakt de huid op een milde manier zacht en fris. De lichte formule reinigt de huid en verwijdert onzuiverheden en make-upresten, en dat met respect voor de microbiota van de huid. Frisse en lichte formule die niet kleeft, dermatologisch getest, 95% natuurlijke ingrediënten, bevat een actief bestanddeel voor een perfecte teint.

Gebruik: breng het product ‘s morgens en ‘s avonds met een wattenschijfje aan op het gezicht

Sublime Skin Serum (hier te koop voor €13,95)

Dit serum voor dagelijks gebruik smelt in contact met de huid, wordt snel opgenomen en maakt de huid meteen na het eerste gebruik fris en mat. De huid ziet er gladder uit en straalt, zonder kleverig gevoel. ​ Het serum bevat 97% natuurlijke ingrediënten en zorgt voor +74% hydratatie in 2 uur. Het hoofdingrediënt pitaya extract, wordt gebruikt als prebiotica om onze goede bacteriën te voeden.

Gebruik: breng ‘s morgens en ‘s avonds aan op de gereinigde huid

Beautiful Skin Light Cream (hier te koop voor €13,95)

Deze dagelijkse, hydraterende verzorging heeft een lichte, niet-kleverige textuur en de huid ziet er al vanaf het eerste gebruik egaler uit. De huid straalt zichtbaar meer en voelt weer comfortabel aan. Deze crème bevat 97% natuurlijke ingrediënten en voedt de huid met het actieve ingrediënt pitaya extract.

  • Bietenextract om de huid beter te beschermen tegen uitdroging
  • Pitaja extract voor langdurige hydratatie;
  • Uitstekende basis voor make-up;
  • Gevoel van een matte huid.

Gebruik: ‘s morgens of ‘s avonds aanbrengen op de gereinigde huid

SOS Imperfections Care (hier te koop voor €9,95)

Dit gerichte, verzorgende  SOS-product laat imperfecties verdwijnen in een handomdraai.
​Dankzij het handige meeneemformaat is de lichte formule gemakkelijk aan te brengen, voor een zichtbaar resultaat en een doelgerichte werking. Pakt imperfecties aan en vermindert ze, met respect voor de microbiota van de huid. Het bevat 97% natuurlijke ingrediënten en het prebiotica pitaya extract en salicylzuur om de huid nog stralender te maken. ​ Hiernaast

Gebruik: imperfecties rechtstreeks aanstippen met de applicator

Producten zelf eens uitproberen? De ICI PARIS XL Skin Reset lijn is vanaf nu beschikbaar bij de ICI PARIS XL-winkels of op iciparisxl.be.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?