web analytics

NIEUW: Kérastase Chroma Absolu voor gekleurd haar

Kérastase lanceert met trots het nieuwste Kérastase Chroma Absolu gamma , een volledig, op maat aanpasbaar kleuringverzorgend gamma dat de haarvezel van binnenuit ondersteunt bij elke kleuringbehandeling die je aandurft. In navolging van het succes van de blockbuster Blond Absolu, kraakt het nieuwe gamma de code van de kleuringverzorging.

In dit artikel vertel ik meer over deze nieuwe producten. Kijk je mee?

In het rijk van persoonlijke esthetiek is haarkleuring uiterst belangrijk. Het is een van de meest krachtige manieren om jezelf als het ware een ‘update’ te geven. Je haar in elke mogelijke kleur kleuren, zo vaak je maar wilt, betekent totale vrijheid en macht om te kiezen wie je bent.

Maar wat met de mogelijke schade? Veel kleuringavonturiers in spe nemen liever geen risico’s, maar enkel omdat ze bang zijn hun haar nadien niet te kunnen verzorgen. De haarverzorgingsmarkt biedt slechts beperkte oplossingen die bovendien niet voor alle kleuren en kleuringbehoeften geschikt zijn. Tot nu …

Kérastase lanceert met trots Chroma Absolu, een volledig, op maat aanpasbaar kleuringverzorgend gamma dat de haarvezel van binnenuit ondersteunt bij elke behandeling.

Kleuring is één van de meest spannende haardoelen, al was het maar door de onmiddellijke verandering van look en attitude. Chroma Absolu maakt dit opwindende effect steeds opnieuw mogelijk, terwijl het perfecte haarintegriteit vrijwaart – waardoor de kleur ook langer houdt.

Dankzij de krachtige zuren gekend voor hun helende eigenschappen, dringen de Chroma Absolu-formules door tot in de kern van de haarvezel, verzorgen haar van binnenuit om de kleur te behouden en het haar zacht, gehydrateerd en extreem glanzend te maken.

Het Chroma Absolu gamma bestaat uit de volgende producten:

Om mee te wassen:

  • Bain Chroma Respect shampoo (€ 24,50)
  • Bain Riche Chroma Respect shampoo (€ 24,50)

Verzorgen: 

  • Fondant Cica Chroma: herstellende antiporositeit conditioner (€ 32,90)
  • Masque Chroma Filler: Diep anti-porositeit opvullend masker (€ 42,00)
  • Soin Acidie Chroma Gloss: Vernieuwende hoogglans spoelbehandeling (€ 42,00)
  • Masque Vert Chroma Neutralisant: Donkerbruin perfectionerend antirood masker (€ 42,00)

Voorbereiden:

  • Sérum Chroma Thermique: Anti-kroes antioxidant thermisch serum (€ 30,18)

Exclusief voor salons (Fusio-dose):

  • Booster Resurfacant: zeer zure, vollermakende boosterverzorging
  • Concentré Acide Aminé: intens verzorgend concentraat post-kleuring

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel erg veelbelovend! Ik ben zelf ook heel erg benieuwd geworden naar de producten en om te zien of het nu echt zo’n groot verschil maakt in de gezondheid van mijn haar en hoe mijn haarkleur erop zal reageren!

Zelf eens uitproberen? De Kérastase Chroma Absolu producten worden exclusief gebruikt en verkocht bij Kérastase kappers. 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?