web analytics

NIEUW: Keune Style stylingsproducten

Keune Haircosmetics is een professioneel haarverzorgingsmerk dat zeer geliefd is bij zowel kappers als haarstylisten. Recent hebben ze hun Design-stylinglijn vernieuwd waardoor de Keune stylingsproducten nóg effectiever zijn. Ik heb  inmiddels al een aantal fijne producten kunnen testen en laat deze graag zien in dit artikel!

De vernieuwde stylinglijn van Keune heet sinds kort ‘Style’. Binnen dit Style gamma vind je een heleboel verschillende producten terug, gaande van heat protectors tot textuurproducten. Er zitten een aantal klassieke Keune producten tussen, net zoals een aantal compleet nieuwe producten.

Keune Style is onderverdeeld in drie verschillende categorieën: Prep, Shape en Finish, waardoor stylisten in één oogopslag kunnen zien wanneer ze welk product moeten gebruiken.

Style heeft ook acht verschillende productcollecties: Volume, Smooth, Curl, Fix, Texture, Gloss, Heat Protect en Refresh. De laatste twee zijn volledig nieuw en bestaan o.a. uit een Hot Iron Spray, Dry Paste, Dry Conditioner en nog veel meer.

Keune Style Heat Protect

Ik testte zelf drie producten uit de Keune Style lijn, waaronder deze twee ‘Heat Protect’ producten. Het eerste product is de Hot Iron Spray die uit de Shape collectie komt. Dit is een hittebeschermende spray die je gebruikt voor je aan de slag gaat met een stijltang. Je brengt het aan op droog haar en nadien kun je je haar naar hartenlust stylen. De spray beschermt het haar tot een temperatuur van maar liefst 230°C! Verder zorgt deze spray er ook voor dat je haar zachter aanvoelt en mooier gaat glanzen.

Een ander product binnen de Heat Protect categorie is de Instant Blowout spray. Het verschil met de Hot Iron Spray is dat je deze gebruikt op licht vochtig haar en dus voor het stylen. Daardoor behoort de Instant Blowout spray tot de Prep categorie omdat je deze gebruikt ter voorbereiding.

Ook de Instant Blowout beschermt het haar t.e.m. 230°C. Deze spray zorgt ervoor dat je haar extra volumineus wordt tijdens het föhnen omdat het product je haar niet verzwaart. Beide producten hebben een hele lichte, zachte geur.

Keune Style Volume

Het laatste product dat ik uitprobeerde was er de Thickening Cream, deze crème behoort tot de Style collectie. Ook dit product behoort tot de Prep categorie en wordt dus voornamelijk gebruikt ter voorbereiding.

Ook dit product dien je op licht vochtig haar aan te brengen voor je aan de slag gaat met het stylen van het haar, mede ook doordat de crème geactiveerd wordt d.m.v. hitte.

De crème is ideaal om langdurig volume te geven aan fijn haar of haar dat snel plat valt. Ik heb zelf geen fijn haar maar mijn haar houdt niet zo goed volume vast. Met een beetje van deze crème wordt dat probleem gelijk opgelost! De crème heeft namelijk een zeer goede ‘hold’ waardoor je extra lang kan genieten van een volumineuze coupe.

Ik vind de nieuwe Keune Style producten zeker een goede aanwinst! Het concept is erg duidelijk met de Prep/Shape/Finish collecties. Je weet meteen waarvoor het product dient en ook wanneer je het moet gebruiken. Zelfs als je geen kapper of haarstylist bent is het allemaal zeer duidelijk!

De nieuwe Keune Style producten zijn exclusief verkrijgbaar bij kapperszaken die Keune gebruiken. Meer informatie vind je terug via de Keune website.

Welke stylingsproducten gebruik jij in je haar?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?