Nieuw: Kneipp Cherry Blossom

Bij Kneipp bewijzen ze al langer dat een betaalbaar drogisterijmerk niet saai hoeft te zijn. Ze komen geregeld met nieuwe geurlijnen uit, waaronder nu dus ook de gloednieuwe Kneipp Cherry Blossom lijn. Deze nieuwe lijn zorgt niet alleen voor een lekkere geur maar zorgt tegelijkertijd ook voor een zijdezachte huid. In dit artikel vertel ik er alles over!

Kneipp Cherry Blossom

Kneipp zit de laatste maanden niet stil. Na het succes van de Kneipp World of Fragrances home producten komen ze nu dus met de Kneipp Cherry Blossom lijn. Binnen deze lijn vinden we drie nieuwe producten terug waaronder badkristallen, body lotion spray en handcrème.

Bij het ontwikkelen van de Kneipp Cherry Blossom producten werd er dus gebruik gemaakt van kersenbloesem, zoals de naam al deed vermoeden. Kersenbloesem ruikt niet alleen heel lekker maar is ook nog eens goed voor je huid. Het extract van de kersenbloesem werkt namelijk kalmerend en verzorgend. Verder zorgt kersenbloesemextract ook voor een gehydrateerde huid en een verzorgend gevoel.

Kneipp Cherry Blossom

Een ander belangrijk ingrediënt van de Kneipp Cherry Blossom producten is rijstkiemolie. Dit ingrediënt staat bekend om zijn huidverzorgende eigenschappen. Het wordt gebruikt om de huid gladder te maken én beschermt de huid verder ook tegen veroudering. De olie wordt namelijk diep in de huid opgenomen, waardoor het de huidelasticiteit verbetert.

Huidverzorging is dus de voornaamste focus van de Kneipp Cherry Blossom collectie en dat zie je dus terugkomen in de producten. Dit zijn alle producten:

Kneipp Cherry Blossom

Kneipp Cherry Blossom Badkristallen – € 8,49

Zodra je deze grote pot opendraait komt de kersenbloesemgeur je gelijk tegemoet. De badkristallen zijn redelijk sterk van geur en dat uit zich dus ook in je bad zodra je ze gebruikt. De geur is gelukkig heel erg ontspannend dus je gaat zeker niet flauwvallen als je deze in je bad doet, haha!

Deze badkristallen zijn ook heel erg fijn in gebruik. Ze zijn gemaakt van zuivere zoutkristallen uit een zoutmijn van miljoenen jaren oud. Daardoor zijn ze bijzonder rijk aan mineralen en die kwaliteit merk je. Je voelt echt het verschil met goedkopere badkristallen en je merkt het nadien ook aan je huid! Je hebt er trouwens ook helemaal niet veel van nodig dus ze zijn lekker zuinig in gebruik.

Kneipp Cherry Blossom

Kneipp Cherry Blossom Body Lotion Spray – € 9,99

Snel, efficiënt en lekker van geur: dat is deze Body Lotion Spray. Deze lotion voelt zo ongelofelijk licht aan de huid en het aanbrengen gaat dus lekker vlot doordat hij in een sprayflacon komt. De lotion laat zich makkelijk inwerken in de huid en doordat hij zo licht is trekt hij ook lekker snel in.

Hij geeft op dit moment nog voldoende verzorging, al vrees ik dat hij voor de écht koude wintermaanden toch net iets te kort gaat komen. Maar voor deze herfsttemperaturen volstaat deze body lotion zeker!

Kneipp Cherry Blossom Handcrème – € 6,49

Ik ben al jaren fan van de Kneipp handcrèmes en ook dit exemplaar stelt niet teleur. Bij de handcrème vind ik de geur iets minder aanwezig maar dat vind ik juist fijn, aangezien een te fel ruikende handcrème als storend kan ervaren worden. Ook deze crème trekt heel snel in en laat dus geen plakkerig of vet laagje achter.

Kneipp Cherry Blossom

Ik ben echt dol op de nieuwste Kneipp Cherry Blossom producten. De geur alleen al maakt het het waard voor mij! Daar bovenop zijn de producten ook nog eens fijn voor je huid, je voelt gewoon gelijk dat ze hun werk voldoende doen. Mijn huid voelt na gebruik zoveel zachter en soepeler aan plus ik voel me zelf ook helemaal ontspannen. Voor mijn part mogen er dus nog meer producten gelanceerd worden binnen deze nieuwe geurlijn!

De Kneipp Cherry Blossom producten zijn inmiddels al verkrijgbaar bij de vaste Kneipp verkooppunten, waaronder o.a. ook Kruidvat.

Hou jij van de geur van kersenbloesem? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?