NIEUW: Kneipp douchegels (met recyclebare verpakking)

Kneipp is een merk dat vooral bekend staat om lekkere doucheproducten. Tegenwoordig gaan ze nog een stapje verder met twee gloednieuwe Kneipp douchegels. Deze douchegels bestaan uit gerecyclede verpakking én zijn volledig recycleerbaar. In dit artikel vertel ik graag meer over deze revolutionaire doucheproducten!

nieuwe natuurlijke Kneipp douchegels

De nieuwe Kneipp douchegels

Een lekkere warme douche is voor veel mensen een moment van ontspanning op het einde van een lange dag. Kneipp wilt graag verder inspelen op mindfullness en op het ontspannen onder de douche. Daarom lanceerden ze twee gloednieuwe douchegels: Be Happy en Clear Mind.

Be Happy is een douchegel met opwekkende geuren zoals mandarijn en vetiver. Deze geuren zorgen ervoor dat je zelfs op de meest hectische dagen goed kunt ontspannen. De fruitige, kruidige en stimulerende geur geeft je mood gelijk een stevige boost.

Clear Mind is dan weer een douchegel die voor ruimte in je hoofd moet zorgen. Deze frisse douchegel ruikt naar munt en rozemarijn die je extra energie moeten geven.

Kneipp douchegels

Clear mind, clean space

Het leuke aan deze nieuwe Kneipp douchegels is dat ze niet alleen goed zijn voor jou maar ook voor de natuur. Deze douchegels zijn namelijk erg revolutionair op het vlak van milieu.

Allereerst werden de flessen gemaakt van 100% gerecycled en volledig recycleerbaar rPET. rPET is gerecycleerd PET-materiaal dat voor het grootste gedeelte afkomstig is van plastic afval zoals frisdrankflessen. Het gebruik van rPET zorgt voor een sterk verminderde CO2 voetafdruk. rPET verpakkingen kunnen na consumptie dus ook volledig opnieuw gerecycleerd worden!

Niet alleen bij de fles werd er aandacht besteed, ook de etiketten zijn duurzaam. Er werd namelijk gebruik gemaakt van steenpapier en een minimale hoeveelheid inkt. Steenpapier is ‘boomvrij’, duurzamer in productie en kan onder invloed van zonlicht worden afgebroken.

Ben je dus nog op zoek naar een lekker frisse douchegel die je energie geeft of een warme douchegel waarmee je heerlijk kunt ontspannen? Bekijk deze nieuwe Kneipp douchegels dan zeker eens.

De geuren zijn werkelijk heerlijk én je doet het milieu er niet eens kwaad mee. Ik wou dat meerdere merken zo begaan waren met de natuur!

De nieuwe Kneipp douchegels in Be Happy en Clear Mind hebben een adviesprijs van € 6,99 voor 250 ml. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij drogisten en webshops.

Wat vind jij van dit soort duurzame verpakkingen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?