web analytics

NIEUW: Kneipp Good Night

Goed slapen levert enorm veel voordelen op: je wordt er gelukkiger van, je presteert er beter door en het houdt je letterlijk gezond en fit. Het wordt dus tijd om te investeren in een goede nachtrust en dat kun je zeer makkelijk doen met de nieuwste Kneipp Good Night producten.

Met de nieuwe lijn ‘Good Night’ biedt Kneipp 7 producten aan die ideaal zijn voor de ondersteuning van een goede nachtrust. De warme houtachtige geurbeleving van alpenden en amyris helpt om het hoofd tot rust te laten komen, waardoor je beter in slaap valt en de volgende ochtend weer fris wakker wordt.

Alpenden: Alpenden is een etherische olie van dennenbomen uit de Alpen. Het is een hoogwaardige en natuurzuivere olie met een houtachtig geurprofiel. De geur van deze olie ondersteunt een rustig en comfortabel gevoel. Alsof je even in de Alpen bent.

Amyris: De Amyris Balsamifera is een kleine berkenboom met glanzende bladeren en witte bloemen. De heerlijk geurende etherische olie van deze boom bevat een hoog gehalte valeraniol, een stofje dat bekend staat om zijn rustgevende werking.

Neem een warme douche of een weldadig bad met deze producten en je wordt heerlijk rozig. Masseer jezelf daarna zachtjes in met de huidolie. Probeer voor een extra relaxmoment ook de geurkaars en het sheetmasker voor het gezicht.

Dit zijn alle producten binnen deze gloednieuwe lijn:

Badolie 100 ml – € 10,49

Badschuim 400 ml – € 9,99

Douche foam 200 ml – € 8,49

Douchegel 200 ml – € 5,99

Body oil 100 ml – € 9,49

Sheet Mask – € 3,99

Geurkaars – € 7,99

De Kneipp Good Night producten zijn inmiddels al verkrijgbaar via www.kneipp.com en bij de bekende Kneipp verkooppunten.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?