web analytics

NIEUW: Kneipp lippenbalsem Repair & Prevent

De Kneipp lippenbalsem Repair & Prevent is de allernieuwste lipbalm van Kneipp. Deze gloednieuwe lippenbalsem belooft zachte, verzorgde lippen en dit het hele jaar door.

Daarnaast komen de Kneipp lippenbalsems ook nog eens in een ecologische, duurzame verpakking. Dat klinkt natuurlijk heel erg interessant dus uiteraard moest ik dit nieuwe product even proberen.

In dit artikel vertel ik dan ook graag meer over de nieuwste Kneipp Lipcare! Kijk je mee?

Nieuw van Kneipp: de Repair & Prevent lippenbalsem

De nieuwe Kneipp lippenbalsem Repair & Prevent bevat waardevolle extracten van kamille en melisse om gestreste lippen te bestrijden. Deze extracten zitten boordevol werkstoffen en hebben hierdoor verzachtende, reinigende en herstellende eigenschappen voor de lippen.

De lippenbalsem werd, net zoals de andere lippenbalsems van Kneipp, ontwikkeld met een speciaal ‘depot-effect’. Dit wil zeggen dat de lippenbalsem na het aanbrengen ervoor zorgt dat de hydratatie beetje bij beetje wordt afgegeven. Daardoor verzorgt het product de lippen niet alleen vlak na het aanbrengen maar tot wel 24 uur nadat je de lippenbalsem hebt aangebracht.

Daarnaast mag je er bij deze lippenbalsem ook zeker van zijn dat je geen troep op je lippen smeert. Hij is namelijk 100% natuurlijk én ook nog eens volledig vegan. Hij bevat geen conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën of kleurstoffen.

Daardoor kunnen je lippen ook niet ‘verslaafd’ raken aan de lippenbalsem en hoef je dus ook niet continu te blijven smeren zoals bij de meeste klassieke lippenbalsems wel het geval is.

Ik heb de lippenbalsem inmiddels al elke dag gebruikt sinds ik hem in huis heb en je mag het van mij aannemen: alle beloftes kloppen wel degelijk.

Het is zelden dat je zo’n fijne, sterk hydraterende lippenbalsem gewoon bij de drogist kunt vinden. Vaak moet je al naar de apotheek als je zo’n lippenbalsem zoekt die zowel herstelt, verzorgt als beschermt. Hij ruikt en proeft ook heel erg prettig dus ook op smaak hoef je niet in te boeten.

Verpakking

Ook de verpakking van deze Kneipp lippenbalsem Repair & Prevent is zeker niet mis! Zowel de dop als de onderzijde van de lippenbalsem werden ontwikkeld op een duurzame, ecologische manier.

Als je de nieuwe dop van deze lippenbalsem oppakt zul je het niet geloven dat hij niet van plastic is. Het bijzondere materiaal waarmee de dop gemaakt werd heet ‘paper blend’. Het heeft alle voordelen van plastic maar dus niet de nadelen. Paper blend is biologisch afbreekbaar én recyclebaar.

De onderzijde van de lippenbalsem is gemaakt vcan kurk wat bij vervaardiging van kurkproducten is overgebleven. Kurk is een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product. Het is dan ook volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Ook de verpakking waarin de lippenbalsem geleverd wordt is duurzaam. De lippenbalsem zit namelijk in een vouwkaart die innovatief en ecovriendelijk graspapier bevat. Graspapier genereert minder CO2-uitstoot en zorgt voor kortere transportroutes.

Heb je dus (extreem) droge lippen die echt wel wat verzorging kunnen gebruiken? Dan is de Kneipp lippenbalsem Repair & Prevent echt wel een absolute aanrader.

Hij ruikt lekker, doet z’n werk goed, bevat geen troep én is ook nog eens lekker duurzaam. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten want hij kost slechts € 5,99 en je hebt er vrij weinig van nodig. Je doet er dus ook nog eens lekker lang mee!

Ik was sowieso al fan van de Kneipp lippenbalsems maar deze Repair & Prevent zou zeker wel een nieuwe favoriet kunnen worden!

Welke lippenbalsem gebruik jij op dit moment?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?