web analytics

NIEUW: Kneipp Sheet Masks

Een sheet mask is het ideale product om huidproblemen snel mee aan te pakken. Maar wat dacht je van een sheet masker dat niet alleen je huid maar ook je stemming verbetert?

Wel, de gloednieuwe Kneipp Sheet Masks werden daar speciaal voor ontwikkeld. De maskers bevatten werkzame stoffen voor je huid én etherische oliën voor je mood.

In dit artikel vertel ik graag meer over deze unieke maskertjes!

Sheet masks zijn de laatste jaren enorm populair geworden en dat is geheel terecht. Ze bevatten ontzettend veel goede stoffen voor je huid waardoor je huid na een aantal minuutjes al een stevige boost krijgt.

Daarbuiten is het ook gewoon lekker ontspannend om een maskertje aan te brengen. En dat is dus vooral hetgeen waar ze bij Kneipp op in willen spelen met de gloednieuwe Kneipp Sheet Masks.

Deze nieuwe maskers zouden als het ware echte ‘moodboosters’ moeten zijn. De maskers zitten vol etherische oliën dus niet alleen op je huid maar dus ook positief op je stemming gaan werken.

Kneipp Sheet Masks review nieuw

En neen, het is geen verkoopspraatje want elke Kneipp Sheet Mask heeft een speciale werking die wetenschappelijk onderbouwd is.

Dit zijn de drie nieuwe Kneipp Sheet Masks:

  • Hydro Kick: een hydraterend en verfrissend masker
  • Detox Care: een masker met bewezen revitaliserend detox effect
  • Chill Out: kalmeert de huid en werkt ontspannend

De maskers zijn trouwens niet alleen goed voor jou maar ze zijn ook nog eens goed voor de natuur. De maskers werden namelijk ontwikkeld zonder conserveringsmiddelen of microplastic.

Verder werden de sheets ook gemaakt van 100% natuurlijk, biologisch afbreekbare viscose. De maskers zijn natuurlijk ook volledig vegan!

Kneipp Sheet Mask Chill Out

Ik heb de maskertjes inmiddels al kunnen proberen want eerlijk, ik kan in deze tijden van stress en crisis écht wel wat extra ontspanning gebruiken.

Mijn persoonlijke favoriet was het Kneipp Sheet Mask in Chill Out omdat het zowel mijn huid als mijn gemoed toch wel wat kalmeerde. De maskers pasten ook gewoon heel erg goed op mijn gezicht dus het werd geen kliederboel zoals bij sommige maskers wel het geval is.

Kneipp Sheet Masks

Ben je dus nog op zoek naar een lekker ontspannend maskertje? Dan moet je deze nieuwe Kneipp Sheet Masks zeker eens proberen!

Deze nieuwe maskers kosten € 3,99 per stuk en zijn vanaf half april verkrijgbaar via diverse Kneipp verkooppunten. Bij drogisterij Di kun je ze nu al online vinden.

Wat doe jij om te ontspannen? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. April 6, 2020 / 8:06 am

    Ik vind ze erg goed klinken! Eerst maar eens de berg maskers thuis opmaken voordat ik deze koop haha.

  2. April 6, 2020 / 9:59 am

    Oeeh deze klinken erg fijn! Ik gebruik sinds de quarantaine vaker maskertjes dan normaal. Heerlijk ontspannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?