Nieuw: Lush Vegan Lipstick Refills in 40 tinten

Lush is sterk bezig met hun nieuwe releases. Ze lanceerden recent nog 12 nieuwe limited edition bruisballen en nu zijn ze alweer daar met een grote aanvulling op hun assortiment: Lush Vegan Lipstick Refills in maar liefst 40 verschillende tinten. In dit artikel vertel ik er alles over!

Lush Vegan Lipstick

Lush lanceerde recent een uitgebreide collectie van 40 gloednieuwe, verzorgende, vegan lipsticks. Alle kleuren zijn verkrijgbaar in twee lipstickvormen: een naakte navulling en een verpakte versie in PP-plastic die bij elke Lush-winkel kan worden ingeleverd, als onderdeel van het ‘Black Pot Scheme’-recyclingsprogramma.

De naakte lipsticks worden gedeeltelijk in afpelbare was gedompeld. Ze zijn zo ontworpen dat ze precies in een standaard lipstickhuls passen – haal simpelweg de wax weg en plaats de naked Lush Vegan lipstick in een schone, lege huls om zo je oude verpakking te upcyclen. Je draagt hoe dan ook bij aan een beter milieu door de impact van plasticvervuiling te verminderen.

Lush vegan lipstick

Net als andere #LushMakeup-producten bevatten de nieuwe lipsticks verse ingrediënten en bieden ze de voordelen van huidverzorging, zonder afbreuk te doen aan creativiteit, kleur, dierenrechten of het milieu. Koudgeperste broccolizaadjes zorgen voor een smaakloze olie die rijk is aan vetzuren en je lippen perfect hydrateert en verzorgt.

De Lush Vegan Lipstick refills komen dus in 40 verschillende tinten dus het assortiment is lekker uitgebreid. Van zachte neutrale nudetinten tot fel rood, je vindt er werkelijk alles terug. Dit zijn alvast een paar opvallende tinten die je zeker eens moet bekijken:

Lush Vegan lipstick

Barcelona (Naakt € 10,95 – Verpakt € 16,95)

Terracottatinten komen samen met kastanjebruine ondertonen in een herfstige kleur.

Lush Vegan lipstick

Madrid (Naakt € 10,95 – Verpakt € 16,95)

Feloranje en rode granaatappelkleuren vormen samen een snoeprode tint.

Lush Vegan lipstick

Beiteddine (Naakt € 10,95 – Verpakt € 16,95)

Lichte tonen van framboos en roze zijn gecombineerd om een oudroze, satijnen kleur te creëren.

Lush Vegan lipstick

Liverpool (Naakt € 10,95 – Verpakt € 16,95)

Laat je lippen opvallen met deze lichte, koraaltint en waan je het hele jaar in de lente.

De Lush Vegan Lipstick refills zijn exclusief online te koop via de Lush website. Neem dus zeker eens een kijkje, ik ben er zeker van dat er een tint bij zal zitten die je mooi zult vinden!

Wat vind jij van dit initiatief? 

6 Comments

 1. January 8, 2019 / 12:16 pm

  Op de één of andere manier trekt de make-up van Lush me niet, heeft het ook nooit echt gedaan. Maakt verder ook niet uit, ik breng m’n hele maandsalaris daar al heen 😉 Maar wel super bedacht dit, dat moet ik ze nageven.

 2. January 9, 2019 / 2:38 pm

  Na de review van Vera Camilla over de naked foundation en concealer was ik niet meer zo heel enthousiast over hun makeup producten, maar ik moet zeggen dat ik dit er dan wel heel erg leuk uit vind zien. Ik vind het ook tof dat ze naked producten aanzienlijk goedkoper zijn, zodat je echt meer geneigd bent de betere keuze te maken voor het milieu. Erg slim!

 3. January 9, 2019 / 4:39 pm

  Wauw wat tof zeg, die laatste lijkt mij ook echt heel erg mooi!

 4. Mieke
  January 10, 2019 / 12:08 pm

  Ik heb de ‘naakte’ versie van Madrid. Heel mooie kleur die erg lang houdt! Ik heb deze bij Kerst gedragen en na het uitgebreide diner zat deze er nog steeds grotendeels op. Echt een aanrader!
  Nu wil ik Parijs of Berlijn testen, maar dan in de verpakte variant (ik heb geen lege lipstickhuls meer 😂).

 5. January 11, 2019 / 12:21 pm

  Wat goed dat ze dit op de markt brengen! De middelste kleur ‘naakt’ vind ik prachtig.

 6. January 11, 2019 / 12:22 pm

  Bedoel natuurlijk Beiteddine….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?